Mentorer og mentees – du kan nu tilmelde dig Aarhus BSS mentorordning!

Læser du på 2. semester af Erhvervsøkonomi eller Economics and Business Administration, og har du mod på at blive udfordret og få sparring af en ældre studerende? Eller vil du gerne hjælpe en yngre studerende? Så er mentorordningen noget for dig!

Kære studerende  

Læser du Erhvervsøkonomi eller Economics and Business Administration? Så har du nu muligheden for at søge om at blive mentor eller mentee ved Aarhus BSS mentorordning i 2023.  

Mentorordningen er et frivilligt tilbud til studerende, der gerne vil udfordre sig selv og blive klogere på at være studerende ved Aarhus BSS.  

Søg om at blive mentee 

Er du på 2. semester af din uddannelse, og har du lyst til at lære mere om dit studie? Har du samtidig mod på at blive udfordret og få sparring af en ældre studerende med viden og erfaring? Så har du mulighed for at blive tilknyttet en ældre studerende, som kan guide dig igennem de første udfordringer som ny studerende.  

Søg om at blive mentor 

Har du allerede gennemført minimum første år af din uddannelse og har du lyst til at hjælpe nye studerende til større erfaring og indsigt? Har du lyst til at krydre dit CV med noget fagligt relevant? Hvis ja, så er Aarhus BSS mentorordningen lige noget for dig.  

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Med venlig hilsen  

Studievejledningen ved Aarhus BSS 

Oops, an error occurred! Code: 20231001201635fdff99c2