Inden studiestarten vil du/din virksomhed modtage en faktura på deltagerbetaling og evt. forplejning. Du bedes følge op på, at betalingen finder sted, da det er dit ansvar, at den sker rettidigt.
Hvis du har ændringer i dine betalingsoplysninger, skal du sende en mail med de nye oplysninger til evu.bss@au.dk
_______________
En MBA hos Aarhus BSS er en all inclusive-uddannelse. Det betyder, at prisen dækker omkostningerne til undervisning, undervisningsmaterialer, tre eksamensforsøg pr. fag, forplejning og administration. Der er ingen skjulte udgifter.
_______________
Valgfagene 'Den Digitale Organisation' og 'Digital Innovation', koster lidt mere, på grund af eksternt undervisning i udlandet. Derudover skal du selv betale for rejse og ophold.
Er du indskrevet på en tidligere MBA studieordning (før 2021) gælder følgende pris for dig:
Masterafhandling: 36.000 kr
Et enkeltfag på Master i it-uddannelsen, - hos Aarhus BSS, - koster 8.000 kr.*. Tager du en hel fagpakke, er prisen 24.000 kr.*. Hvis du vælger fagpakken Digital Innovation og Digital Transformation stiger prisen dog til 30.000 kr.* pga. en studietur.
Prisen for en hel Master i it til svarer prisen for fire fagpakker, og koster fra 96.000 kr.*
*Da vi ikke modtager taxametertilskud fra staten for ikke-EU/EØS-statsborgere uden varig opholdstilladelse i Danmark, forhøjes opkrævningen af deltagerbetaling med et tillæg på 660 kr. pr. ECTS-point. Læs mere om studiegebyret.
Du betaler kun for de fag, som du har valgt, og betalingen falder semestervis. Din betaling dækker over omkostninger til undervisning, tre eksamensforsøg pr. fag samt administration. Du får også retten til at følge undervisningen i det semester, du er optaget på.
Udover deltagerbetalingen skal du regne med udgifter til faglitteratur og forplejning. Hvis du har valgt en fagpakke med studietur, skal du forvente en udgift til ophold og flybilletter.
Deltagerbetalingen opkræves semestervis for det antal fag, du har tilmeldt dig. Inden studiestarten vil du/din virksomhed modtage en faktura på deltagerbetaling og evt. obligatorisk forplejning. Der opkræves ikke moms af deltagergebyret.
Du bedes følge op på, at betalingen finder sted, da det er dit ansvar, at den sker rettidigt. Du får først ret til at gå til eksamen, når du har betalt fakturaen.
Af revisionsmæssige årsager kan vi desværre ikke tilbyde at dele fakturaen op i mindre rater.
*) Da vi ikke modtager taxametertilskud fra staten for ikke-EU/EØS statsborgere uden varig opholdstilladelse i Danmark, forhøjes opkrævningen af deltagerbetaling med et tillæg på 250 kr. pr. ECTS-point. Læs mere om studiegebyret.
Inden studiestarten vil du/din virksomhed modtage en faktura på deltagerbetaling og evt. forplejning. Du bedes følge op på, at betalingen finder sted, da det er dit ansvar, at den sker rettidigt.
Betalingen dækker omkostninger til undervisning, 3 eksamensforsøg pr. fag og administration. Deltagerbetalingen giver dig ret til at følge undervisningen i det semester, du er optaget i. Du får først eksamensret til faget, når fakturaen er betalt.
Fristen for rettidig betaling fremgår af fakturaen. Der vil være en betalingsfrist på 14 dage.
Betaler du ikke inden betalingsfristens udløb, risikerer du at miste din studieplads.
Hvis du søger kort tid inden studiestart eller hvis du er optaget på tomplads, må du forvente en kort betalingsfrist (ofte kun få dage), da afklaringen af, hvorvidt der er ledige studiepladser sker tæt på studiestart og tæt på de frister, der giver universitetet mulighed for statstilskud. Den korte betalingsfrist sikrer også, at du kan få adgang til de IT-systemer, du skal bruge i forbindelse med dit studie.
Hvis betalingsfristen ikke overholdes, sender vi en rykkerskrivelse til oplyste fakturamodtager. Reageres der ikke på rykkeren, vil du blive udmeldt af universitetet.
Når du kan se, at din tilmelding er godkendt i selvbetjeningen, modtager du eller din virksomhed fakturaen indenfor 1 uge.
Det er din virksomhed der afgør, hvordan de vil modtage den. Det kunne f.eks. være på:
Hvis du selv betaler, modtager du fakturaen i din private e-boks.
Betalingen for de uddannelser, som strækker sig over mere end et semester, falder i rater. Du skal derfor ikke betale hele uddannelsesudgiften på én gang. Betalingen opkræves normalt én gang pr. semester. Dog kan du få flere fakturaer, hvis du er optaget på mere end et fag. Du binder dig derfor kun for et semester ad gangen eller evt. kun for et enkelt fag ad gangen.
Deltagerbetalingen pålægges ikke moms og dækker ikke udgifter til undervisningsmaterialer, ophold og transport.
Ud over deltagerbetalingen for undervisningen, er der normalt yderligere udgifter til litteratur og evt. forplejning. Forplejning pålægges moms.
Hvis du ønsker at afmelde dig fra et uddannelsesforløb, skal du gøre det skriftligt til mailen evu.bss@au.dk
Fristen for afmelding er 1. september og 1. februar. Starter din undervisning tidligere end de fastsatte afmeldingsdatoer, vil afmeldingen skulle ske inden undervisningsstart. Ved afmelding efter at undervisningen er startet, kan deltagerbetalingen ikke refunderes.
Refundering af deltagerbetaling på et senere tidspunkt end ovenstående frister forudsætter, at du kan dokumentere, at der er tale om usædvanlige forhold.
Du skal desuden være opmærksom på, at hvis du afmelder dig efter at undervisningen er startet, kan du ikke få lov til at følge den resterende undervisning på et senere tidspunkt.
Du vil dog stadig have ret til tre eksamensforsøg, selvom du bliver afmeldt (dog ikke hvis du får refunderet din deltagerbetaling).