Vigtig info

19.04.2021 | Uddannelse

Husk fristen for at søge om specialevejleder den 1. maj

Skal du skrive speciale i foråret 2022? I så fald skal du være opmærksom på, at der for en række uddannelser er frist for ansøgning om specialevejleder den 1. maj. Fristerne for din uddannelse fremgår af siden 'Frister i forbindelse med specialet'.

16.04.2021 | Uddannelse

Orientering fra prodekanen om yderligere genåbning

Den politiske aftale om yderligere genåbning vil på Arts betyde, at flere studerende får mulighed for at mødes med medstuderende og deltage i fagsociale arrangementer.

12.04.2021 | Uddannelse

Orientering fra prodekanen i forbindelse med genåbning af universitetet

Prodekan for uddannelse Niels Lehmann orienterede fredag den 9. april studerende på Arts om genåbning og mulighed for fremmøde på campus.

09.04.2021 | Uddannelse

Husk at logge på Zoom med dit AU-ID

Har du prøvet at blive kastet af Zoom midt i dit gruppearbejde? Så kan det være fordi, du har glemt at logge ind med dit AU-ID. Benyt altid AU-ID, når du skal på Zoom – det gavner både brugervenlighed og sikkerhed.

07.04.2021 | Uddannelse

Udvekslingsophold i foråret 2022? Ansøgningsfrist til AU's udvekslingsaftaler er 1. maj

Planlægger du et udvekslingsophold i foråret 2022, og har du ikke allerede ansøgt om en udvekslingsaftale, kan du frem til 1. maj 2021 ansøge om en af AU’s udvekslingsaftaler.


Arrangementer

man 26 apr
16:00-18:00 | Webinar, Zoom
Karriereveje for Lingvistik og Kognitiv Semiotik
’’Hvad kan man bruge Lingvistik til?” eller "Hvad kan man bruge Kognitiv Semiotik til?" Det spørgsmål hører du garanteret ofte. Til karriereveje for Lingvistik og Kognitiv Semiotik får du et bud på dette.
tir 27 apr
12:15-13:00 | Zoom
Middagstalk: Bliv inspireret til det grønne arbejde
Hvor kan man særligt bidrage til grøn omstilling som Arts-kandidat? Og hvilke grønne tendenser kommer vi til at se mere af i fremtiden? Det og mere kan du blive klogere på til denne inspirerende middagstalk.
tir 27 apr
19:00-21:00 | Zoom - online
Skab balance i DIN (studie)hverdag
Få inspiration og perspektiver på, hvordan du kan strukturere din hverdag og skabe balance i dit studieliv
ons 28 apr
09:00-11:00 | Zoom
Grøn omstilling i det små, det store og på tværs
Hvordan arbejder man med den grønne omstilling i en socialøkonomisk virksomhed? Som turistorganisation? Eller produktionsvirksomhed? Det stiller vi skarpt på i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd til en inspirerende formiddag.
man 03 maj
08:30-09:30 |
Den humanistiske iværksætteridentitet - umulig kombination eller uforløst potentiale?
Iværksætter? Så tænker du hurtige business-typer og fancy buzzwords fremfor den klassiske humanist opflasket med kritisk tænkning og diskursanalyse ikke? Du er ikke alene. Men Humanister kan være og er fremragende iværksættere – og vi har brug for endnu flere af dem i fremtiden.

Nyheder

26.03.2021 | Studerende

Flere grønne områder dedikeres til biodiversitet på AU

Aarhus Universitet vil have mere biodiversitet på flere af universitetets grønne områder. Områderne skal medvirke til at øge antallet af arter og kan fx bruges i forbindelse med undervisningen og som mødested for sociale fællesskaber.

18.03.2021 | Studerende

Mere sport og bevægelse i Universitetsparken – kom med dine input

En ny hub for sport og bevægelse i Universitetsparken er i støbeskeen. Nu kan du komme med dine input i et spørgeskema. Ved at deltage, kan du være med til sætte dit præg på udviklingen af hubben, som skal bidrage til et aktivt og bæredygtigt campus-miljø.

17.03.2021 | Studerende

Specialekonkurrence om rigsfællesskabet - skal du være med?

Har dit speciale fokus på rigsfællesskabet? Og kunne du tænke dig at vinde 40.000 kr. og få dit speciale formidlet til den bredere offentlighed? Så deltag i Uddannelses- og Forskningsministeriets specialekonkurrence, som henvender sig til studerende på alle uddannelsesretninger.