Arrangementer | Studerende på Arts

Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

tor 03 dec
Workshop om DIN specialeproces
Tilmeld dig en en-dags-workshop om DIN specialeproces og få værktøjer til at planlægge dine specialemåneder fra start til slut. Workshoppen er målrettet studerende, som planlægger at skrive speciale i foråret 2021.
tor 03 dec
15:15-17:00 | Skype for Business
Karriere med særlige udfordringer
Er du studerende og lever med en psykisk sårbarhed, neurologisk lidelse eller et fysisk handicap? Tænker du på, hvordan tiden efter universitetslivet mon vil forme sig for dig? Er du nysgerrig på vejen ud på arbejdsmarkedet, og vil du gerne høre om generelle muligheder for dig, så deltag i dette arrangement.
tir 08 dec
15:00-17:00 | Zoom
Fortællinger fra akademikere i erhvervslivet
Hvad laver en filosof ved et bryggeri? En antropolog ved verdens førende systemudvikler af løsninger til limtræsproduktion? En oplevelsesøkonom ved en modevirksomhed? Eller en fra Æstetik og kultur ved en social økonomisk virksomhed?
tir 05 jan
10:00-12:00 | Zoom
Oplæg om bunden mundtlig eksamen på DPU (Online - Zoom)
Få inspiration og gode råd til, hvordan du kan håndtere den mundtlige eksamen med prædefinerede spørgsmål
tor 07 jan
tir 12 jan
10:00-12:00 | Zoom
Oplæg om mundtlig eksamen på DPU (synopsis) (Online - Zoom)
Få inspiration og gode råd til, hvordan du kan håndtere den mundtlige eksamen med forsvar af synopsis
tor 14 jan
Workshop about YOUR Master's thesis writing process
This event is designed for students who will be writing their Master’s thesis in the spring of 2021. Sign up for a one-day workshop about YOUR thesis writing process and get some tools to use in planning the months of work required from start to finish.
tor 21 jan
tir 26 jan
13:00-16:00 | Nobelparken, bygning 1483/454 (etage 4)
Instruktorkursus (dag 1 ud af 3)
Kurset er henvendt til instruktorer, hvis ansættelse er under Arts, Aarhus Universitet. Formålet med kurset er at give instruktorerne viden om centrale pædagogiske begreber, tilrettelæggelse af undervisning med fokus på bl.a. studenteraktiverende undervisning og udarbejdelse af lektionsplaner OBS: som instruktor får du ikke ekstra timeløn for at deltage i instruktorkurset. Husk tilmelding.
tor 28 jan
13:00-16:00 | Nobelparken, bygning 1483/454 (etage 4)
Instruktorkursus (dag 2 ud af 3)
ons 24 feb