Arrangementer | Studerende på Arts

Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

man 08 mar
16:15-17:15 | Zoom - online
Informationsmøde om valgfag på DPU
Skal du have valgfag næste semester (kandidatuddannelserne på DPU)?
tir 09 mar
15:15-17:00 | Zoom
På udkig efter studiejob?
Går du med overvejelser omkring at finde et studiejob, og er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an?
man 15 mar
16:00-18:00 | Zoom
Karriereveje for Medievidenskab og Journalistisk (cand.public)
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Medievidenskab og Journalistik.
ons 17 mar
15:15-17:30 | Zoom
Vil du være gymnasielærer?
Så tag med når DM & MA forud for forårets store rekrutteringsoptag til de gymnasiale uddannelser stiller skarpt på drømmen om at blive gymnasielærer. Vi har inviteret en række forskellige profiler, som alle vil give dig gode tips og tricks.
tor 18 mar
14:30-15:30 | Zoom (webinar)
Hvordan tackler du et stresset studieliv?
Kom til webinar og få viden om stress samt råd og øvelser til at skabe gode rammer for dit studieliv.
tir 23 mar
15:30-17:30 | Zoom
Karriereveje for Informationsvidenskab og Digital Design
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Informationsvidenskab og Digital Design
ons 24 mar
08:15-09:00 | Zoom
Morgentalk: Job i det offentlige - konsulent i en styrelse
Til denne morgentalk kan du møde en vejledningskonsulent fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse
tor 25 mar
16:00-18:00 | Zoom - online
Karriereveje for DPU
Arts Karriere og Studievejledningen på DPU afholder et arrangement for alle jer studerende, som har lyst til at høre mere om forskellige kandidaters karriereveje
tor 25 mar
Karriereveje for DPU-studerende
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for studerende ved DPU!
ons 07 apr
13:00-15:00 | Zoom
Projektledelse og karriere – fra studie- til arbejdsliv
Hvordan kan dit projektarbejde på universitetet klæde dig på til at løse opgaver på arbejdsmarkedet? Tag med og få svar!
man 12 apr
15:00-17:00 |
Karriereveje for International- og Globalhistorie, Europastudiet og Internationale Studier
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for IGH, ES og IS!
tir 13 apr
Karriereveje for Retorik og Litteraturhistorie
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Retorik og Litteraturhistorie.
08:30-10:00 | Zoom
Online virksomhedsbesøg: Danmarks Evalueringsinstitut (EVA)
Evaluering og analyse - er det noget du ønsker at arbejde med? – Så deltag i dette online besøg hos EVA – Danmarks Evalueringsinstitut.
15:15-17:00 | Zoom
Hvad kan jeg? Sæt ord på dine kompetencer
Få mulighed for at identificere både faglige og personlige kompetencer med udgangspunkt i dine egne erfaringer.
16:00-19:00 |
Career paths for Cognitive Science
Not sure what to answer when asked what Your education leads to? Or do You have some idea but lack inspiration?
tor 15 apr
Karriereveje for Filosofi og Idéhistorie
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når farmor spørger, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Filosofi og Idéhistorie!
tir 20 apr
15:15-17:00 | Zoom
Karriereveje for Nordisk sprog og litteratur
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Nordisk sprog og litteratur.
tir 20 apr
16:00-18:30 |
Oplevelsesøkonom - Now What?
tir 27 apr
19:00-21:00 | Zoom - online
Skab balance i DIN (studie)hverdag
Få inspiration og perspektiver på, hvordan du kan strukturere din hverdag og skabe balance i dit studieliv
ons 28 apr
14:00-16:30 |
Karriereveje for Æstetik og Kultur samt Kunsthistorie
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Æstetik og Kultur samt Kunsthistorie.
tor 27 maj
13:00-15:00 | Zoom
Erhvervsspeciale - er det noget for dig?
Få inspiration til at skrive dit speciale i samarbejde med en virksomhed, organisation eller offentlig institution. Få indblik i, hvordan du kan identificere en samarbejdspartner, skabe kontakt og gribe samarbejdsprocessen an. Desuden vil en tidligere specialestuderende dele sine erfaringer med erhvervsspeciale.
tor 03 jun
10:00-12:00 | Zoom - online
Oplæg om mundtlig eksamen på DPU (synopsis)
Få inspiration og gode råd til, hvordan du kan håndtere den mundtlige eksamen med forsvar af synopsis
tir 08 jun
10:00-14:00 |
Færdiguddannet - hvad så nu?
Er du en af de heldige, som inden længe skal aflevere speciale og dermed kan sætte flueben ud for ’lang videregående uddannelse’?
tir 15 jun
13:15-15:00 | Zoom
Karriere med særlige udfordringer
For dig der er studerende og lever med en psykisk sårbarhed, neurologisk lidelse eller et fysisk handicap, og som er nysgerrig på vejen ud på arbejdsmarkedet.