Nyheder | Studerende på Arts

03.06.2021 | Studerende

Folkemøde 2021: Kom til foredrag og debatter med AU-forskere

Bliv klogere på COVID-19, digitalisering og demokrati, blockchain, iværksætteri, ledelse og meget andet, når AU – som en del af Folkemødet 2021 – den 17. juni livestreamer gratis foredrag og debatter med forskere fra forskellige fagområder – samt politikere og samarbejdspartnere

26.03.2021 | Studerende

Flere grønne områder dedikeres til biodiversitet på AU

Aarhus Universitet vil have mere biodiversitet på flere af universitetets grønne områder. Områderne skal medvirke til at øge antallet af arter og kan fx bruges i forbindelse med undervisningen og som mødested for sociale fællesskaber.

18.03.2021 | Studerende

Mere sport og bevægelse i Universitetsparken – kom med dine input

En ny hub for sport og bevægelse i Universitetsparken er i støbeskeen. Nu kan du komme med dine input i et spørgeskema. Ved at deltage, kan du være med til sætte dit præg på udviklingen af hubben, som skal bidrage til et aktivt og bæredygtigt campus-miljø.

17.03.2021 | Studerende

Specialekonkurrence om rigsfællesskabet - skal du være med?

Har dit speciale fokus på rigsfællesskabet? Og kunne du tænke dig at vinde 40.000 kr. og få dit speciale formidlet til den bredere offentlighed? Så deltag i Uddannelses- og Forskningsministeriets specialekonkurrence, som henvender sig til studerende på alle uddannelsesretninger.

03.03.2021 | Studerende

Studiemiljø under pres efter hårdt år

Det sociale studiemiljø er under pres, og studieglæden har lidt et knæk. Det viser efterårets store studiemiljøundersøgelse, der samtidig peger på, at de studerende generelt er godt tilfredse med deres uddannelser og det faglige studiemiljø på Aarhus Universitet. Resultaterne skal dog ses i lyset af, at de studerende blev spurgt før den seneste…

25.02.2021 | Studerende

68 nye klimaindsatser baner vej for et grønnere universitet

Et grønt år er begyndt. I hvert fald på AU, hvor 68 nye klimaindsatser skal bidrage til universitetets grønne omstilling.

08.02.2021 | Studerende, Medarbejdere

Arts sætter fokus på studerendes trivsel i en coronatid

Der skal pustes nyt liv i Arts’ studenterdrevne aktiviteter og foreninger. De er nemlig vigtige for de studerendes trivsel både nu og her og på den anden side af corona. Derfor ansætter Arts en trivselskoordinator, der sammen med de studerende skal sætte gang i aktiviteterne.

05.02.2021 | Studerende

Blackboards afløser er på vej til efteråret

Fra efterårssemestret 2021 skifter Aarhus Universitet Blackboard ud med den nye læringsplatform, Brightspace. Lige nu deltager studerende i pilottests af Brightspace på en række fag, og til efterårssemestret får alle AU’s studerende adgang til den nye platform.

27.11.2020 | Studerende

Er dit studiemiljø 20 minutter værd?

Har du besvaret studiemiljøundersøgelsen 2020? Det tager 20 minutter at gøre en forskel for dit studiemiljø.

27.11.2020 | Studerende

Få IT-hjælp på ny portal

Fra slutningen af november kan du møde IT-supporten på en ny serviceportal. Portalen giver dig effektiv support og mulighed for løbende at følge din sag.

Viser resultater 1 til 10 ud af 325

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste