Nyheder | Studerende på Arts

27.11.2020 | Studerende

Er dit studiemiljø 20 minutter værd?

Har du besvaret studiemiljøundersøgelsen 2020? Det tager 20 minutter at gøre en forskel for dit studiemiljø.

27.11.2020 | Studerende

Få IT-hjælp på ny portal

Fra slutningen af november kan du møde IT-supporten på en ny serviceportal. Portalen giver dig effektiv support og mulighed for løbende at følge din sag.

12.11.2020 | Studerende

Is there anyBUDDY out there?

Buddyprogrammet på Faculty of Arts søger netop nu frivillige til forårssemestret 2021. Så hvis du har lyst til at give de internationale studerende en god studiestart, møde nye mennesker fra hele verden og engagere dig i studiemiljøet på AU, så læs videre her.

Christine Dimke er uddannet fra Nordisk, og hun arbejder i dag ved DermaSpace og Maul Biler. Foto: Christine Dimke

23.10.2020 | Studerende, Videnudveksling

AiE – matchmaker for dig som nyuddannet

Hvordan får man akademiker til at rime på erhvervsliv? Det spørgsmål stiller mange humanister unægtelig sig selv en gang eller to i løbet af deres studietid. Og med god grund. For især humaniorauddannelserne har i de seneste år været omdrejningspunkt for en del kritik i medierne, hvor ’manglende praktisk erfaring’ og ’arbejdsløshed’ har ekkoet…

22.10.2020 | Studerende

Studiemiljøundersøgelsen – din mening tæller

Studiemiljøundersøgelsen 2020 er nu landet i din e-boks og AU-mail. Med dine svar kan du være med til at gøre en forskel for dig selv og dine medstuderende. Undersøgelsen dækker emner som trivsel, feedback, stress og ensomhed, de fysiske forhold, chikane og meget andet.

08.10.2020 | Studerende

Få indflydelse på dit studieliv – stil op som kandidat til universitetsvalget

Til november er der valg på AU. Du skal vælge dine repræsentanter eller selv stille op til AU’s bestyrelse, akademiske råd og studienævn. Har du har lyst til at stille op som kandidat, kan du gøre det fra den 19. til den 23. oktober.

17.09.2020 | Studerende

Ny passage på vej mellem Universitetsparken og Universitetsbyen

Nu begynder arbejdet med at åbne en ny underjordisk passage i den nordlige ende af Universitetsparken. Passagen skal binde de gule og røde bygninger sammen – i bogstavelig forstand.

14.09.2020 | Studerende

AU Challenge – en tværdisciplinær case konkurrence (i Aarhus)

Har du lyst til at arbejde sammen med studerende fra andre studieretninger på AU og samtidig udvide dit netværk til virksomheder? Vil du også gerne træne din evne til at løse problemer og præsentere dem overbevisende?

02.07.2020 | Studerende

AU Library, Emdrup genåbner mandag d. 6. juli

Der er stadig ting, der mangler eller ikke er helt på plads endnu i forbindelse med ombygningen, men det er på vej. Indgang til biblioteket er via aulaen i stueetagen. Vores sommeråbningstid er fra d. 6/7- 21/8-20: mandag – fredag 9-16. Vi har ikke døgnåbent!

29.05.2020 | Studerende, Arts, Kursus, Workshop

Skal du undervise?

Hvis du skal være instruktor på Arts kan du komme på Pædagogisk Grundkursus for Instruktorer. Kurset består af 7 studieaktivitetstimer fordelt på 3 kursusgange, samt online-aktiviteter, 2 timer. Tilmelding senest 24. august 2020, kl. 8:00.

Viser resultater 1 til 10 ud af 319

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste