Nyheder | Studerende på Arts

02.07.2020 | Studerende

AU Library, Emdrup genåbner mandag d. 6. juli

Der er stadig ting, der mangler eller ikke er helt på plads endnu i forbindelse med ombygningen, men det er på vej. Indgang til biblioteket er via aulaen i stueetagen. Vores sommeråbningstid er fra d. 6/7- 21/8-20: mandag – fredag 9-16. Vi har ikke døgnåbent!

29.05.2020 | Studerende, Arts, Kursus, Workshop

Skal du undervise?

Hvis du skal være instruktor på Arts kan du komme på Pædagogisk Grundkursus for Instruktorer. Kurset består af 7 studieaktivitetstimer fordelt på 3 kursusgange, samt online-aktiviteter, 2 timer. Tilmelding senest 24. august 2020, kl. 8:00.

26.05.2020 | Studerende

Til dig, der dimitterer fra AU: Kom til virtuel jobmesse

Afslutter du din uddannelse til sommer, eller er du for nylig dimitteret fra AU? Så kom til den virtuelle jobmesse Danish Academic Job Fair 2020 tirsdag d. 16. juni 2020 kl. 13.00-15.30, hvor du måske kan møde din kommende arbejdsgiver.

25.05.2020 | Studerende

Fra studerende til iværksætter på fuld tid: Aarhus Universitet åbner kontorfællesskab for dimitterede startups

Aarhus Universitets iværksætterhus The Kitchen slår 1. juni dørene op til ”Level 2”, et nyt kontorfællesskab for dimitterede iværksættere, der står på tærsklen til et liv som virksomhedsejere på fuld tid. Her får de gode rammer til at tage det sidste skridt for at klare sig på markedsvilkår. Level 2 er et initiativ, som Aarhus Universitet og FEAS,…

25.05.2020 | Studerende

Rammer for studiestart på plads

Nye studerende står forrest i køen, når campus genåbnes. Men det bliver uden hytteture og med digital opgradering. Sådan lyder nogle af de fælles rammer for den kommende studiestart. Og selvom alt ikke bliver som det plejer, så kan nye studerende regne med én ting – tutorerne står klar igen i år.

15.05.2020 | Studerende

Nu kan du låne og aflevere igen på Det Kgl. Bibliotek

Fra mandag 18. maj 2020 kan du igen låne og aflevere bøger og tidsskrifter på Det Kgl. Bibliotek, men alt er ikke som det plejer (endnu).

30.04.2020 | Studerende

132 studieboliger til Universitetsbyen

I 2022 får de gule Parkkollegier i Universitetsparken selskab af i alt 132 nye studieboliger i Universitetsbyen. Det er det tidligere patienthotel, som nu omdannes til boliger for ca. 170 studerende, der fremover får adresse midt i campus, tæt på studiet. Det forventes, at de første beboere kan flytte ind i 2022.

03.04.2020 | Studerende

Ambitiøs klimastrategi ser dagens lys

Aarhus Universitet har fået sin første klimastrategi. Den ambitiøse strategi løber frem til 2025 og indeholder et overordnet mål om markant at reducere universitetets CO2-udledning, hvilket både kræver strukturelle ændringer og klimavenlige valg af medarbejdere og studerende samt fokuseret opfølgning.

27.02.2020 | Studerende

Kick-off på Design Case med Alm. Brand

Onsdag d. 19. februar præsenterede Alm. Brand årets Design Case inden for emnet HealthTech: How to put humans first in a digital age?

På billedet ses en af oplægsholderne - tidligere formand for Artsrådet, Sissel Xenia Reese Foto Lars Kruse AU Foto

25.02.2020 | Studerende

Gode uddannelser på Arts er et fælles projekt

Sådan lød tilbagemeldingen fra én af de studerende, der deltog i årets uddannelsesdag på Arts. Vi har spurgt tre af de studerende, der deltog, hvad de tog med fra dagen. Læs deres svar her.

Viser resultater 1 til 10 ud af 311

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste