Nyheder

Birthe Tofting viser de studerende fra Arts et af VOLAs kerneprodukter. Foto: Charlotte Møller Nygaard

11.06.2019 | Studerende

VOLA inviterede studerende fra AU indenfor og fik ny viden om det japanske marked

En gruppe studerende fra Japanstudier skiftede tirsdag den 14. maj bøgerne ud med case arbejde i Horsens, hvor de gav forslag til, hvordan virksomheden VOLA kan etablere sig i Japan.

Stine Sønderbo holder oplæg for de besøgende Arts studerende. Foto: Charlotte Møller Nygaard

27.05.2019 | Studerende

Stine skabte sit eget job gennem praktik

Hvordan kan man som humaniorastuderende skabe sin egen vej ud på jobmarkedet? Det kom Stine Sønderbo, Social Media & Key Account Manager hos VOLA, med et bud på, da Arts studerende var på besøg i huset.

24.05.2019 | Studerende, Arts, Kursus, Workshop

Skal du undervise?

Hvis du skal være instruktor på Arts kan du komme på Pædagogisk Grundkursus for Instruktorer. Kurset består af 7 studieaktivitetstimer fordelt på 3 kursusgange, samt online-aktiviteter, 2 timer. Tilmelding senest 16. august 2019, kl. 10:00.

22.05.2019 | Studerende

Is there anyBUDDY out there?

Buddyprogrammet på Faculty of Arts søger netop nu frivillige til efterårssemestret 2019! Så hvis du har lyst til at hjælpe de nye internationale studerende med at føle sig velkomne i Aarhus, bidrage til at de får en tryg studiestart og deltage mere aktivt i studiemiljøet på AU, så læs videre her.

02.05.2019 | Studerende

Studerende arbejder frivilligt med at udvikle vejledningsaktiviteter

Vejledning og Studieinformation (VEST) på Arts og Arts Karriere har sammen nedsat tre paneler af studerende, som skal give inspiration til udvikling af studie- og karrierevejledningsaktiviteter.

29.04.2019 | Studerende

Vil du være underviser på det rullende universitet?

Lige nu kan du søge job som studenterunderviser på Det rullende Universitet, hvor du får mulighed for at undervise gymnasieelever og give dem et indblik i livet som universitetsstuderende.

04.03.2019 | Studerende, Arts

Bliv bedre til akademisk skrivning og læsning med StuDIY

Som studerende på Arts kan du i foråret 2019 deltage i en række korte kurser med fokus på studiekompetencer, herunder akademisk læsning og skrivning. Kurserne afholdes i Aarhus, men et lignende tilbud findes på Campus Emdrup. Husk tilmelding.

05.02.2019 | Studerende

GDPR: Sådan overholder du reglerne, når du bruger andres personoplysninger i opgaver

Hvis du indsamler andres personoplysninger til brug i en opgave, skal du overholde persondatareglerne. Der er hjælp og vejledning at hente på et nyt website til studerende.

31.01.2019 | Studerende

Seminar: Hvordan skaber vi et mere bæredygtigt AU?

Vil du være med til at udvikle konkrete bæredygtige tiltag på AU? Så kom til bæredygtighedsseminar den 21. marts. Dagen vil byde på inspirationsoplæg, en kort præsentation af konkrete bæredygtige løsninger, som vi allerede arbejder med på AU samt idégenerering for flere bæredygtige løsninger. Alle interesserede medarbejdere og studerende er…

23.01.2019 | Studerende

Studerende har designet nye skraldespande til Føtex

En gruppe Arts-studerendes ide til, hvordan man får flere til at bruge skraldespandene hos Føtex i Silkeborg, er nu blevet til virkelighed.

Viser resultater 1 til 10 ud af 278

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste