Nyheder | Studerende på Arts

21.09.2021 | Studerende

Brug din faglighed til at løse bæredygtige udfordringer – meld dig til AU Challenge 2021!

Har du lyst til at omsætte din faglighed til erfaring ved at arbejde med reelle, bæredygtige udfordringer i eksterne virksomheder? Og er du nysgerrig på, hvordan dit studie i samarbejde med studerende fra hele Aarhus Universitet kan bidrage til en bæredygtig udvikling? - så meld dig til AU Challenge 2021!

De prisvindende oplevelsesøkonomer fra venstre: Cecilie Kinch Leal, Andreas Kjærgaard, Matilde Anemone Houe Sørensen og Maria Lodahl Agerbæk (Foto:privat)

20.09.2021 | Priser, Studerende

Nyuddannede oplevelsesøkonomer vinder pris for ”Forglem mig ej”-bænke

Aarhus Kommune har vundet prisen for Årets mest innovative, demensvenlige by, lokal og civilsamfundsindsats. Bag prisen står fire nyuddannede kandidater fra Oplevelsesøkonomi.

Aarhus Universitet åbner i samarbejde med Region Midtjylland et pop-up vaccinested

02.09.2021 | Studerende

Få din vaccine mod COVID-19 på universitetet (Aarhus)

Mangler du et stik? Så har du mulighed for at blive vaccineret mod COVID-19 på campus i Aarhus i semesterstartsugerne. Der er ingen tidsbestilling.

16.06.2021 | Studerende

Grøn Guide: Sådan gør vi AU mere klimavenlig

Klimaaftrykket skal ned – også på AU. Hvis du gerne vil hjælpe med at gøre AU grønnere, kan du finde inspiration i AU’s nye Grønne Guide.

03.06.2021 | Studerende

Folkemøde 2021: Kom til foredrag og debatter med AU-forskere

Bliv klogere på COVID-19, digitalisering og demokrati, blockchain, iværksætteri, ledelse og meget andet, når AU – som en del af Folkemødet 2021 – den 17. juni livestreamer gratis foredrag og debatter med forskere fra forskellige fagområder – samt politikere og samarbejdspartnere

26.03.2021 | Studerende

Flere grønne områder dedikeres til biodiversitet på AU

Aarhus Universitet vil have mere biodiversitet på flere af universitetets grønne områder. Områderne skal medvirke til at øge antallet af arter og kan fx bruges i forbindelse med undervisningen og som mødested for sociale fællesskaber.

18.03.2021 | Studerende

Mere sport og bevægelse i Universitetsparken – kom med dine input

En ny hub for sport og bevægelse i Universitetsparken er i støbeskeen. Nu kan du komme med dine input i et spørgeskema. Ved at deltage, kan du være med til sætte dit præg på udviklingen af hubben, som skal bidrage til et aktivt og bæredygtigt campus-miljø.

17.03.2021 | Studerende

Specialekonkurrence om rigsfællesskabet - skal du være med?

Har dit speciale fokus på rigsfællesskabet? Og kunne du tænke dig at vinde 40.000 kr. og få dit speciale formidlet til den bredere offentlighed? Så deltag i Uddannelses- og Forskningsministeriets specialekonkurrence, som henvender sig til studerende på alle uddannelsesretninger.

03.03.2021 | Studerende

Studiemiljø under pres efter hårdt år

Det sociale studiemiljø er under pres, og studieglæden har lidt et knæk. Det viser efterårets store studiemiljøundersøgelse, der samtidig peger på, at de studerende generelt er godt tilfredse med deres uddannelser og det faglige studiemiljø på Aarhus Universitet. Resultaterne skal dog ses i lyset af, at de studerende blev spurgt før den seneste…

25.02.2021 | Studerende

68 nye klimaindsatser baner vej for et grønnere universitet

Et grønt år er begyndt. I hvert fald på AU, hvor 68 nye klimaindsatser skal bidrage til universitetets grønne omstilling.

Viser resultater 1 til 10 ud af 329

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste