Foto: Isaaffik/Arctic Research Centre, AU

13.11.2019 | Studerende

Deltag i specialekonkurrence om Færøerne, Grønland eller rigsfællesskabet

Er du kandidatstuderende, og overvejer du at skrive speciale om Færøerne, Grønland eller rigsfællesskabet, så kan du være med i en ny, national konkurrence og vinde 40.000 kr.

11.11.2019 | Studerende

Intern phishingkampagne skal minimere risiko for svindel mod studerende

Phishingmails er et stadigt stigende problem, og dem, der udarbejder dem, kan være meget opfindsomme. Derfor gør Aarhus Universitet nu en ekstra indsats for at skabe opmærksomhed om phishingmails, og hvordan man afslører dem.

11.11.2019 | Studerende

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemmeret og få indflydelse på hvilke kandidater, der skal sidde i dit lokale studienævn, akademiske råd, ph.d.-udvalg og i universitetets bestyrelse. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 14. november kl. 16.00.

08.11.2019 | Studerende

Is there anyBUDDY out there?

Buddyprogrammet på Faculty of Arts søger netop nu frivillige til forårssemestret 2020! Så hvis du har lyst til at give de nye internationale studerende en god studiestart, møde spændende mennesker fra hele verden og deltage mere aktivt i studiemiljøet på AU, så meld dig som Buddy senest 5. december.

04.11.2019 | Studerende

Online printservice på AU Library lukker i 4 dage

MyPrint lukker fra den 8/11 til den 12/11. Se her, hvad det betyder for dig.

28.10.2019 | Studerende

Konference om væredygtighed: En menneskelig vinkel på FN’s verdensmål

De fleste har hørt om bæredygtighed. Men hvad med væredygtighed? Væredygtighedskonferencen d. 19. februar vil gøre dig klogere på dette begreb og give dig en mere filosofisk og psykologisk vinkel på de globale udfordringer, vi står over for. 100 AU-studerende har mulighed for deltage gratis på konferencen.

23.10.2019 | Studerende, Arts, Kursus, Workshop

Skal du undervise?

Hvis du skal være instruktor på Arts kan du komme på Pædagogisk Grundkursus for Instruktorer. Kurset består af 7 studieaktivitetstimer fordelt på 3 kursusgange, samt online-aktiviteter, 2 timer. Tilmelding senest 24. januar 2020, kl. 10:00.

16.10.2019 | Priser, Studerende

Arts-iværksættere vinder pris: ”Vi skal se hvor stort og vildt vi kan gøre det”

Henrikke Kylén Pedersen og Thomas Solgaard Andersen er skabere af virksomheden Manigrip, der startede som et studieprojekt, men som med tiden er blevet til iværksætteri drevet af faglig nysgerrighed. Det er de blevet belønnet med AAL Forums Citizen Accelerator Award for.

Sofie Gad viser de studerende rundt og fortæller om sit arbejde på Dokk1. Foto: Charlotte Møller Nygaard
De studerende får tid til at stille alle deres spørgsmål til Sofie Gad om hendes vej fra studie til arbejde. Foto: Charlotte Møller Nygaard

15.10.2019 | Studerende, Besøg, Alumner

Nu kan Arts-studerende komme på virksomhedsbesøg i Aarhus

For første gang i Aarhus har Arts Karriere arrangeret et virksomhedsbesøg for de studerende. Det foregik på Dokk1, hvor de studerende besøgte Sofie Gad, der fortalte om, hvordan hun med en uddannelse i Antropologi og Oplevelsesdesign er endt som Rumdesigner og Netværksskaber.

11.10.2019 | Studerende, Erhverv

Silkeborg-virksomhed fik nye løsningsforslag fra Arts-studer

Tirsdag den 8. oktober arbejdede 100 Arts-studerende på højtryk i Silkeborg for at finde løsninger på aktuelle problemstillinger i Silkeborg-virksomheder. Det er anden gang Aarhus Universitet og Silkeborg Kommune samarbejder om at invitere studerende til Silkeborg og sidste års succes har betydet, at der har i år været stor interesse fra…

Viser resultater 1 til 10 ud af 290