PPR som DPU’er

Arrangementet er målrettet DPU’ere, der er nysgerrige på en karrierevej inden PPR, men alle med interesse er velkomne.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 22. november 2022,  kl. 16:15 - 17:45

Sted

I Emdrup og online

Kom med til arrangement hvor DM og MA skaber rammen for at udforske hvordan du kan arbejde med PPR som DPU’er. 

Som DPU’er har du en unik profil, men hvordan finder du ud af, hvor du kan passe ind på arbejdsmarkedet? Og hvordan får du solgt din kombination af kompetencer bedst muligt til din fremtidige arbejdsplads? Til dette arrangement dykker vi ned i arbejdet med pædagogisk psykologisk rådgivning, og hvordan du som DPU’er har forudsætningerne for at udfylde netop dette. 

Vi starter arrangementet med et indblik i arbejdet med PPR. Vi har herudover inviteret et par DPU’ere, som i dag arbejder med PPR, til at fortælle om deres egne erfaringer. De vil fortælle om hvordan de landede stillingen og hvordan deres arbejdsdag ser ud. Og så vil de selvfølgelig svare på de spørgsmål, som du brænder inde med. Oplægsholderne vil komme fra 2-3 forskellige uddannelser på DPU. Alle uddannelsesretninger vil således ikke være repræsenteret. Oplægsholderne bliver annonceret snarest. 

Arrangementet vil foregår på campus i Emdrup, men der vil være mulighed for at tilgå livestreaming, hvis du ikke har mulighed for at være med fysisk.

Du kommer bl.a. til at høre oplæg fra:

  • Anne Klebak, som er PPR-Chef i Lyngby-Taarbæk kommune. Anne har en baggrund som lærer og blev kandidat i pædagogisk sociologi i 2016.
  • Lea Ivert Skovsgaard, der er pædagogisk vejleder i PPR i Herlev kommune. Lea blev i 2019 kandidat i Generel pædagogik  og har en baggrund som folkeskolelærer.