Nyheder

23.11.2017 | Studerende

Her er resultatet af universitetsvalg 2017

Se resultatet af dette års universitetsvalg, hvor alle studerende på AU kunne stemme nye studenterrepræsentanter ind i AU's bestyrelse, akademiske råd og studienævn, mens ph.d.-studerende også kunne stemme til AU's ph.d.-udvalg. Herudover kunne VIP’ere i år stemme til studienævn og ph.d.-udvalg.

17.11.2017 | Arts, Studerende

Is anyBUDDY out there?

Har du lyst til at hjælpe de nye udvekslingsstuderende med at falde godt til i Aarhus? Alt imens du forbedrer dine sprogkundskaber og laver rigtig hyggeligt frivilligt arbejde? Så mangler vi dig som Buddy i foråret 2018!

31.10.2017 | Studerende

Kom til Kandidatdag på Aarhus Universitet d. 23. november 2017

Er du bachelorstuderende, og har du brug for inspiration, vejledning og overblik i forbindelse med dit kandidatvalg? AU udbyder flere end 100 kandidatuddannelser - vi har også en til dig.

Inden studiepraktik vidste jeg ikke, at... "Uddannelsen giver adgang til så mange forskellige jobs" - Ditte Greve, Svendborg Gymnasium (studiepraktik på international virksomhedskommunikation i fransk).
Inden studiepraktik vidste jeg ikke, at... "Aarhus ville blive min foretrukne studieby" - Freja Thomsen, Odense Katedralskole (studiepraktik på international virksomhedskommunikationi tysk).
Inden studiepraktik vidste jeg ikke, at... "Der er mulighed for udveksling til Canada." - Tirza Tiffany Wiese, Tønder Gymnasium (studiepraktik på international virksomhedskommunikation i fransk).

30.10.2017 | Studerende, Kommende studerende

Inden studiepraktik vidste jeg ikke, at…

Gymnasieelever fra hele landet var i sidste uge i studiepraktik på Aarhus Universitet. På Arts bød vi velkommen til 770 elever, der kom for at høre om studieliv, fag og karriere. Læs her, hvilke indsigter, de blandt andet fik i løbet af praktikken - og få et par gode råd om at træffe valg.

Vinderteamet. Fra venstre: Michael, Biljana, Malthe og Brenda. Christian er med på mobilen.
Malthe og Michael præsenterer vinderforslaget.
Vinderteamets prototype på en serveringsbakke.

12.10.2017 | Priser, Studerende

Madbod skal være samlingssted i Ry

I konkurrence med 35 andre teams blev vinderne af case competition’en ”Stay Relevant” fundet onsdag den 11. oktober. Vinderteamet havde udviklet et forslag til, hvordan en madbod kan blive et kulturelt omdrejningspunkt i Ry.

29.09.2017 | Kunst, kultur og medier , Studerende

En roman er løs på Aarhus Universitet

5. oktober udkommer Sissel-Jo Gazan med sin nye roman ”Blækhat”. Hovedpersonen Rosa er kunsthistoriker på Aarhus Universitet. Hør hvordan forfatteren har inddraget forskere og studerende fra fagmiljøet i sin research, og hvordan hun leger med fakta og fiktion.

12.09.2017 | Studerende

Lukkedage i efteråret og julen

Studiecenter Arts, AU's vejledningscenter, SU-kontoret og Specialpædagogisk Støtte (SPS) holder lukket i efterårsferien og mellem jul og nytår.

07.09.2017 | Studerende

International semester start

International students have come from all over the world to study at the Faculty of Arts. You can meet some of them here!

06.09.2017 | Studerende

Informationsmøde om ph.d.-uddannelse ved DPU

Fredag den 8. september har du mulighed for at få mere at vide om mulighederne for ph.d.-uddannelse på DPU - både i Aarhus og i Emdrup

Studiestart hænger uløseligt sammen med navneleg i Universitetsparken.

04.09.2017 | Studerende

Willkommen! Bienvenue! Welcome!

Og Bienvenido til de spanskstuderende. Kreative tutorer tager i disse dage godt imod de nye studerende på Arts. Det sker med blandt andet orienteringsløb, filmaftner og rundvisninger i byen. Vi var med, da de nye sprogstuderende holdt rusuge.

Viser resultater 61 til 70 ud af 305

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste