Nyheder | Studerende på Arts

31.01.2018 | Studerende

Deltag i AU Challenge og løs udfordringer for virksomheder

Aarhus University Challenge er et nyt eksklusivt event som samler studerende på tværs af alle fakulteterne på AU.

25.01.2018 | Studerende

Parkering i Aarhus

Fra d. 1. februar må du som studerende benytte de offentlige parkeringspladser, hvis du har brug for en parkeringsplads tæt ved universitetet.

24.01.2018 | Studerende

Velfærdsstatens fremtid - international konference

Hvordan overlever velfærdsstaten? Aarhus Universitet og Aarhus Kommune byder velkommen til MatchPoints Seminar 24.-26. maj 2018. Mød bl.a. den amerikanske Nobelprismodtager James Heckman og de to velfærdsrobotter Norma og Silbot.

23.01.2018 | Studerende, Arts

StuDIY - forår 2018

Vil du gerne blive mere skarp til akademisk formidling generelt? Så er StuDIY noget for dig. StuDIY er en sammenskrivning af ”Study” og ”Do It Yourself”. Og er for studerende under Arts, Aarhus. Husk tilmelding.

Konferencetolk Miriam Caron Messan i den danske tolkeboks i EU. Foto: Europa-Kommisionen

19.12.2017 | Studerende, Arts

Drømmer du om en karriere som konferencetolk?

Har du ambitioner om en international karriere? Er du eminent til sprog? Og vil du helt tæt på, når vigtige beslutninger træffes? Snart får Aarhus Universitet en ny master, der skal uddanne konferencetolke på højeste niveau.

07.12.2017 | Studerende

Fremtidens kompetencer

Konferencen High Tech – Human Touch satte idag spot på fremtidens kompetencebehov i en digital tidsalder. En lang række eksperter og praktikere gav deres bud på, hvorfor de humanistiske kompetencer er afgørende komponenter for fremtidens vækstskabelse. Vi fangede fire studerende og bad dem uddybe, hvad de tog med fra konferencen.

23.11.2017 | Studerende

Her er resultatet af universitetsvalg 2017

Se resultatet af dette års universitetsvalg, hvor alle studerende på AU kunne stemme nye studenterrepræsentanter ind i AU's bestyrelse, akademiske råd og studienævn, mens ph.d.-studerende også kunne stemme til AU's ph.d.-udvalg. Herudover kunne VIP’ere i år stemme til studienævn og ph.d.-udvalg.

17.11.2017 | Arts, Studerende

Is anyBUDDY out there?

Har du lyst til at hjælpe de nye udvekslingsstuderende med at falde godt til i Aarhus? Alt imens du forbedrer dine sprogkundskaber og laver rigtig hyggeligt frivilligt arbejde? Så mangler vi dig som Buddy i foråret 2018!

31.10.2017 | Studerende

Kom til Kandidatdag på Aarhus Universitet d. 23. november 2017

Er du bachelorstuderende, og har du brug for inspiration, vejledning og overblik i forbindelse med dit kandidatvalg? AU udbyder flere end 100 kandidatuddannelser - vi har også en til dig.

Inden studiepraktik vidste jeg ikke, at... "Uddannelsen giver adgang til så mange forskellige jobs" - Ditte Greve, Svendborg Gymnasium (studiepraktik på international virksomhedskommunikation i fransk).
Inden studiepraktik vidste jeg ikke, at... "Aarhus ville blive min foretrukne studieby" - Freja Thomsen, Odense Katedralskole (studiepraktik på international virksomhedskommunikationi tysk).
Inden studiepraktik vidste jeg ikke, at... "Der er mulighed for udveksling til Canada." - Tirza Tiffany Wiese, Tønder Gymnasium (studiepraktik på international virksomhedskommunikation i fransk).

30.10.2017 | Studerende, Kommende studerende

Inden studiepraktik vidste jeg ikke, at…

Gymnasieelever fra hele landet var i sidste uge i studiepraktik på Aarhus Universitet. På Arts bød vi velkommen til 770 elever, der kom for at høre om studieliv, fag og karriere. Læs her, hvilke indsigter, de blandt andet fik i løbet af praktikken - og få et par gode råd om at træffe valg.

Viser resultater 61 til 70 ud af 311

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste