Adgangskrav

Adgangskrav

Adgang til Matematik K under masteruddannelsen i Kryptologi forudsætter at ansøgeren har bestået en relevant, videregående uddannelse på mindst bachelorniveau og har mindst 2 års relevant erhvervserfaring. Der forudsættes en matematisk baggrund mindst på niveau med en matematisk studentereksamen med A-niveau i matematik. Der forudsættes desuden en datalogisk baggrund, som omfatter beherskelse af et programmeringssprog.

Det er muligt at blive optaget uden at opfylde de formelle adgangsbetingelser, hvis optagelsesudvalget skønner at ansøgeren har de nødvendige forudsætninger for at kunne gennemføre uddannelsen. For eksempel en kort videregående uddannelse suppleret med anden efteruddannelse og relevant erhvervserfaring.

Uddannelsen er opbygget af et  modul pr. semester. Modulerne kan gennemføres enkeltvis. Modulerne Kryptologi A, B og C bygger på de foregående moduler. Optagelse på modulerne i senere semestre forudsætter derfor, at de forudgående moduler er gennemført, eller at tilsvarende kvalifikationer er erhvervet på anden vis.

Øvrige forudsætninger: Det forudsættes at deltagerne har fornøden adgang til computer og internet til brug ved fjernundervisning og løsning af øvelsesopgaver.