Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

25.03.2020 | Uddannelse

AU Library - dit digitale bibliotek

Biblioteket er lukket, men der er stadig adgang til digitale ressourcer, hjælp til litteratursøgning, referencehåndtering mv.

20.03.2020 | Uddannelse

Hvad betyder den fysiske lukning af universitetet for din uddannelse?

’Corona-information fra Arts’ er en side med information om de løsninger og beslutninger, der er truffet for studerende på Arts. Siden udbygges, efterhånden som der findes svar og løsninger specifikt for studerende på Arts.

12.03.2020 | Uddannelse

Bliv hjemme fra torsdag morgen den 12/3!

Pga. Coronavirus aflyser Aarhus Universitet indtil videre al undervisning - vi finder løsninger for jer så hurtigt som muligt, så godt som muligt. Studiecentre, studievejledninger osv. holder lukket - vi forsøger så vidt muligt at hjælpe via e-mail.

11.03.2020 | Uddannelse

Planlægger du at tage et fag på en anden uddannelse i efteråret?

Husk at søge om forhåndgodkendelse senest den 1. april, hvis du ønsker at tage et fag på en anden uddannelse på Aarhus Universitet eller et andet universitet i Danmark eller udlandet i efteråret 2020.

04.03.2020 | Uddannelse

Information om Coronavirus til studerende og medarbejdere

Vi har opdateret Aarhus Universitets information om corona til studerende, medarbejdere, gæster og partnerinstitutioner.

tir 31 mar
09:00-11:00 | Aarhus, Rambøll, Olof Palmes Allé 20, 8200 Aarhus N
AFLYST! Virksomhedsbesøg: Konsulent på uddannelsesområdet hos Rambøll
Tag med på virksomhedsbesøg hos Seniorkonsulent, Maj Sofie Rasmussen hos Rambøll.
tir 31 mar
15:15-17:00 | Aarhus, bygn. 1441, lok. 210
AFLYST! Jobsøgning: LinkedIn - de næste skridt
For dig der allerede har en profil, men som gerne vil bruge den mere aktivt.
tor 16 apr
16:00-18:30 | Aarhus, Langelandsgade 139, 1585-119 (Lille sal)
Karriereveje for Litteraturhistorie og Retorik
Hvordan ser fremtidsmulighederne ud på arbejdsmarkedet for studerende fra litteraturhistorie og retorik?
16:15-18:00 | Aarhus, bygn. 1485, lok. 123
AFLYST! Karriereveje for DPU
Studievejledningen på DPU og Arts Karriere afholder et arrangement for alle jer studerende, som har lyst til at høre mere om forskellige kandidaters karriereveje
16:15-18:00 | København, lokale D 169
AFLYST! Karriereveje for DPU - kom og hør tidligere DPU studerendes veje til job
Går du og tænker over dine muligheder på jobmarkedet efter endt uddannelse? Er du nysgerrig på, hvordan overgangen fra studie til arbejdsmarkedet mon opleves af tidligere studerende? Kom til dette arrangement og hør tidligere DPU studerendes veje til job.