Nyheder og arrangementer | Studerende på Arts

Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

21.09.2021 | Studerende

Brug din faglighed til at løse bæredygtige udfordringer – meld dig til AU Challenge 2021!

Har du lyst til at omsætte din faglighed til erfaring ved at arbejde med reelle, bæredygtige udfordringer i eksterne virksomheder? Og er du nysgerrig på, hvordan dit studie i samarbejde med studerende fra hele Aarhus Universitet kan bidrage til en bæredygtig udvikling? - så meld dig til AU Challenge 2021!

21.09.2021 | Uddannelse

Blackboard lukker snart – husk at gemme dit indhold

Har du som studerende brugt Blackboard på dine tidligere semestre? Og har du indhold på platformen, du gerne vil gemme? Så skal du downloade det, inden Blackboard lukker den 31. oktober. Læs her, hvordan du gør.

20.09.2021 | Priser, Studerende

Nyuddannede oplevelsesøkonomer vinder pris for ”Forglem mig ej”-bænke

Aarhus Kommune har vundet prisen for Årets mest innovative, demensvenlige by, lokal og civilsamfundsindsats. Bag prisen står fire nyuddannede kandidater fra Oplevelsesøkonomi.

15.09.2021 | Uddannelse

Kom til Arts Study Abroad Inspirationsmøde 7. 10.

Deltag i online-mødet og hør om dine muligheder for at rejse ud som studerende på Arts. Mød studerende, som har været afsted, og få svar på dine spørgsmål.

08.09.2021 | Uddannelse

Mitstudie og få andre IT-systemer på AU er midlertidigt ude af drift

Mitstudie, STADS og post.au.dk er ramt af it-nedbrud. Universitetets IT-afdeling arbejder på at genoprette forbindelse til systemerne.

tir 28 sep
15:15-17:00 | Aarhus, Tåsingegade 3, Auditorium 1
Nye tendenser på arbejdsmarkedet post Corona - Aarhus
“Har Corona-krisen skabt en fornyet forståelse for humanioras samfundsbetydning?” Vi ser nærmere på, om dette er tilfældet.
ons 29 sep
08:00-09:00 | Aarhus, The Kitchen, Universitetsbyen 14
Morgentalk med Le Gammeltoft
Le Gammeltoft – the journey of a cultural entrepreneur
tor 30 sep
15:15-17:00 | Online
LinkedIn for begyndere
LinkedIn for begyndere er en workshop, hvor du lærer de basale trin i opbygningen af din LinkedIn-profil. Du får masser af tips til, hvordan du bedst udfylder profilen, og hvordan du kan bruge LinkedIn til netværk og jobsøgning.
man 04 okt
16:30-19:30 | Campus Aarhus, Jens Chr. Schous Vej 4,
Faglig fest - PÆDAGOGISK ANTROPOLOGI - Aarhus
KOM OG VÆR MED! Vi fejrer fællesskabet, hylder årets kandidater, spiser og taler med nye studerende, skåler med gamle undervisere og møder studiekammerater og alumner.
tir 05 okt
16:30-18:30 | Campus Emdrup, lokale D170