Nyheder og arrangementer | Studerende på Arts

Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

21.10.2020 | Uddannelse

Skal du søge specialevejleder senest 1. november?

1. november er der frist for at søge specialevejleder for DPU-studerende, som skal skrive speciale i foråret 21, og for de fleste af de studerende på IKK og IKS, som skal skrive i efteråret 21.

14.10.2020 | Uddannelse

Smittestatus blandt studerende på Arts

Få en oversigt over, hvor mange studerende, der har indberettet, at de er smittet med COVID-19, og på hvilken uddannelse, i hvilken studieby de læser.

08.10.2020 | Uddannelse

Ansøgning om Arts Rejsestipendium - sidste frist 1. november

Hvis du skal til udlandet i forårssemestret, har du mulighed for at søge om økonomisk støtte gennem Arts Rejsestipendium senest 1. november. Du skal søge inden fristen, selv om du ikke har nået at få en forhåndsgodkendelse.

08.10.2020 | Studerende

Få indflydelse på dit studieliv – stil op som kandidat til universitetsvalget

Til november er der valg på AU. Du skal vælge dine repræsentanter eller selv stille op til AU’s bestyrelse, akademiske råd og studienævn. Har du har lyst til at stille op som kandidat, kan du gøre det fra den 19. til den 23. oktober.

17.09.2020 | Studerende

Ny passage på vej mellem Universitetsparken og Universitetsbyen

Nu begynder arbejdet med at åbne en ny underjordisk passage i den nordlige ende af Universitetsparken. Passagen skal binde de gule og røde bygninger sammen – i bogstavelig forstand.

man 26 okt
15:15-17:00 | Webinar, Zoom
Erhvervsspeciale - er det noget for dig?
Få inspiration til at skrive dit speciale i samarbejde med en virksomhed, organisation eller offentlig institution. Få indblik i, hvordan du kan identificere en samarbejdspartner, skabe kontakt og gribe samarbejdsprocessen an. Desuden vil en tidligere specialestuderende dele sine erfaringer med erhvervsspeciale.
tor 29 okt
15:00-16:00 | Zoom
Kig frem i bakspejlet: Helena Gleesborg Hansen
Forkvinde i Dansk Kvindesamfund og tidligere AU-studerende deler ud af erfaringer fra sit studieliv og sin karriere.
fre 30 okt
12:00-15:00 | Webinar, Zoom
Karriereveje for Klassiske Studier
Er du i tvivl om hvad du kan bruge din uddannelse som klassiker til, og har du brug for inspiration til karriere? Måske ved du allerede hvad du vil når du er færdig på studiet, men har lyst til at høre om andres veje fra uddannelse til arbejdsmarked? Så kom til Karriereveje for Klassiske Studier!
man 02 nov
15:15-17:00 | Webinar, Zoom
Hvor kan man arbejde med vejledning?
Er du nysgerrig på, hvilke jobmuligheder der er med vejledning i Danmark?
man 02 nov
16:00-18:00 | Zoom
Kickstart din specialeproces - IKS og IKK (Online - Zoom)
Infomøde for kommende specialestuderende. Om specialeformalia, karriererefleksioner og gode fif og råd fra tidligere specialestuderende