Nyheder og arrangementer | Studerende på Arts

Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

03.03.2021 | Studerende

Studiemiljø under pres efter hårdt år

Det sociale studiemiljø er under pres, og studieglæden har lidt et knæk. Det viser efterårets store studiemiljøundersøgelse, der samtidig peger på, at de studerende generelt er godt tilfredse med deres uddannelser og det faglige studiemiljø på Aarhus Universitet. Resultaterne skal dog ses i lyset af, at de studerende blev spurgt før den seneste…

25.02.2021 | Studerende

68 nye klimaindsatser baner vej for et grønnere universitet

Et grønt år er begyndt. I hvert fald på AU, hvor 68 nye klimaindsatser skal bidrage til universitetets grønne omstilling.

22.02.2021 | Uddannelse

Ændrede frister for tilmelding til omprøve

Hvis du mangler at bestå et fag fra et tidligere semester og planlægger at gå til omprøve til sommer, skal du være opmærksom på, at fristen for tilmelding kan være ændret.

22.02.2021 | Uddannelse

Husk ansøgningsfristen til kandidatuddannelse: 1. marts

Hvis du skal i gang med en kandidatuddannelse efter sommerferien, skal du huske at søge om optag senest 1. marts. Vær opmærksom på, at der kan gælde særlige frister hvis du IKKE er statsborger i EU/EØS eller Schweiz eller hvis du ER britisk statsborger.

16.02.2021 | Uddannelse

AU afskaffer studieaktivitetskravet på 45 ECTS pr. studieår

Den 1. februar 2021 er studieaktivitetskravet blevet afskaffet for alle uddannelser ved AU. Universitetsledelsen har samtidig valgt, at fastholde en række andre regler for fremdrift.

man 08 mar
16:15-17:15 | Zoom - online
Informationsmøde om valgfag på DPU
Skal du have valgfag næste semester (kandidatuddannelserne på DPU)?
tir 09 mar
15:15-17:00 | Zoom
På udkig efter studiejob?
Går du med overvejelser omkring at finde et studiejob, og er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an?
man 15 mar
16:00-18:00 | Zoom
Karriereveje for Medievidenskab og Journalistisk (cand.public)
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Medievidenskab og Journalistik.
ons 17 mar
15:15-17:30 | Zoom
Vil du være gymnasielærer?
Så tag med når DM & MA forud for forårets store rekrutteringsoptag til de gymnasiale uddannelser stiller skarpt på drømmen om at blive gymnasielærer. Vi har inviteret en række forskellige profiler, som alle vil give dig gode tips og tricks.
tor 18 mar
14:30-15:30 | Zoom (webinar)
Hvordan tackler du et stresset studieliv?
Kom til webinar og få viden om stress samt råd og øvelser til at skabe gode rammer for dit studieliv.