Leder du efter et relevant studiejob, en fuldtidsstilling eller et projektorienteret forløb? Så har vi samlet nogle af de steder, du kan søge efter ledige stillinger.

JOBSITES

Arts Karriere har samlet en hel række links til de bedste jobsites både i Danmark og i udlandet. 

DANSKE JOBSITES

AU JOB- OG PROJEKTBANK
Aarhus Universitet har sin egen officielle Job- og Projektbank. Den er et mødested for virksomheder og studerende på hele Aarhus Universitet. Her kan du finde jobs, projekter, praktikpladser og graduateprogrammer.


AKADEMIKERJOB
På Akademikerjob finder du jobannoncer, som henvender sig til jobsøgende med en akademisk uddannelse. Magisterjob er rettet mod både det offentlige og det private erhvervsliv.


JOBINDEX
Jobindex er en af Danmarks største jobportaler. Her kan du finde fuldtidsstillinger, studiejobs, frivilligjobs og projektsamarbejder. Der er også god inspiration at finde i Jobindex’ annoncearkiv.


GYMNASIEJOB
Gymnasiejob er en jobportal for alle landets gymnasier. Gymnasiejob har stillingsopslag på både STX, HF, HHX, HTX, EUX, IB og EB.


JOBNET
Jobnet er jobcentrenes tilbud til alle jobsøgende og arbejdsgivere i hele landet. Her kan man finde værktøjer til jobsøgning og forskellige typer af stillinger.


OFIR.DK
Ofir.dk er en jobportal, hvor du kan finde både fuldtids- og deltidsstillinger inden for en lang række kategorier.


JOBSCENEN
Jobscenen er en jobportal for kunstnere og kreative. Her finder du jobs inden for kunst, kultur og kreative erhverv.


THE HUB
The Hub er en jobportal, som skaber forbindelse mellem globale talenter og små startups i Norden.


NORDJOBB
Gennem Nordjobb kan du finde et sæsonjob i de nordiske lande. For at søge skal du være borger i Norden eller et andet EU land.


SIMPLYJOB
Hos SimplyJob finder du ledige deltids- og studiejobs samt ufaglærte jobs inden for blandt andet kommunikation, ledelse, salg og IT.


JOBDANMARK
På jobdanmark.dk finder du fuldtidsstillinger, studiejobs og projektorienterede forløb.


STEPSTONE
StepStone er en jobsøgningsportal med fokus på lederstillinger. De arbejder for at sætte virksomheder i kontakt med dygtige ledere.

PROJEKTER I UDLANDET

GLOBALPLACEMENT
Globalplacement er et af de største internationale netværk med praktikpladser, som er støttet af EU-Kommissionen. 


INTERNSHIP MAKERS
Internship Makers hjælper studerende med at finde internationale praktikpladser på en række forskellige destinationer.


IMPACT
Impact har specialiseret sig i arbejdsophold for volontører, praktikanter, færdiguddannede og folk, der ønsker en pause fra studierne.


SAVE A HEART
Save A Heart specialiserer sig inden for frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet med fokus på unge studerende og nyuddannede.


CENET
Cenet er en nonprofitorganisation dedikeret til kulturel og international udveksling. Cenet administrerer forskellige programmer.


INTERN GROUP
Intern Group tilbyder internationale praktikprogrammer i blandt andet London, Hong Kong, Melbourne, Madrid og Latinamerika.


DCCC
Før du rejser til Kina, er det en god idé at melde dig ind i relevante netværk med hensyn til praktiske forhold, sociale arrangementer og eventuelle karrieremuligheder.


DANMARK-AMERIKA FONDET & FULLBRIGHT KOMMISSIONEN
Gennem legater støtter fondet danske studerendes studieophold i USA, som bidrager til både akademisk og personlig udvikling.

INTERNATIONALE JOBSITES

EU CAREERS
På EU Careers finder du forskellige karrieremuligheder i EU hvad angår praktik, projektopgaver og fuldtidsstillinger.


ACADEMIC POSITIONS
Academic Positions er et karrierenetværk for akademikere og forskere. Her kan du finde akademiske stillinger i forskellige dele af verden.


EUROPA-KOMMISSIONEN
På Europa-Kommissionens jobsite finder du jobs i hele Europa inden for en lang række forskellige sektorer.


UDENRIGSMINISTERIET
Udenrigsministeriet opslår stillinger i udenrigstjenesten, i forbindelse med Danmarks samarbejde med udviklingslandene og i internationale organisationer.

ER DU FÆRDIGUDDANNET?

Så meld dig ind i AU’s alumnenetværk og få en masse spændende tilbud.