Alegría - Spansk SLK, IVK og IKS

Fagudvalget er de studerendes talerør på studierne: 

  • Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur,
  • Interkulturelle Studier (Spanien og Latinamerika)
  • International virksomhedskommunikation i spansk og
  • Spansk erhvervssprog og international erhvervskommunikation (cand.ling.merc.)

Fagudvalget står for at være de studerendes talerør. Det er os, der sørger for, at du som studerende på de spanske studier bliver hørt. Alegría formidler forslag, initiativer, ris og ros fra jer, studerende, videre til undervisere og Uddannelsesnævnet. Det er også igennem fagudvalget, at studenterrepræsentanterne til Uddannelsesnævnet (UN) og Studienævnet (SN) vælges. To gange pr. semester holder vi åbne møder, hvor studiet bliver diskuteret og studerende mødes på tværs af årgangene. Alle studerende kan deltage, alle studerende kan udtale sig, alle studerende kan komme med konstruktive forslag, kritik og nye ideer. Vi er en åben gruppe, hvor nye ansigter altid er velkomne – også bare en gang imellem.
Hos os får man sine holdninger og ønsker hørt og man kan være med til at gøre studiet endnu bedre.

Derudover er vi også et festudvalg. Det vil sige, at vi er med til at skabe en masse hygge, fis og ballade, og dermed styrke det dejlige sammenhold på spanskstudiet. Vi står bl.a. for Noche de Cultura (spansk kulturaften), fælles spansk "camp" til Kapsejladsen, grillaftener og andre sociale arrangementer.

Vi kommunikerer gennem vores Facebookside Alegría: Spansk fest- og fagudvalg. Det er også her vi slår datoer op for møder og andre arrangementer.
Vil man i kontakt med os, kan man skrive på mail: alegria.au@gmail.com eller kontakte forperson Morten Mark Nielsen eller næstforperson Rikke Steenbjerg Potempa.

Vi glæder os til at se dig til vores næste møde eller arrangement! 

Du kan her læse Alegrías vedtægter.

Kontakt: https://www.facebook.com/alegria.au