Studievejledning i Herning

Studie- og trivselsvejledning

Jeg hedder Mette Bak Odder og er studie- og trivselsvejleder for følgende uddannelser på Aarhus Universitet i Herning:

  • Erhvervsøkonomi, HA
  • Economics and Business Administration, BSc
  • Diplomingeniør i Forretningsudvikling, BDE
  • Global Management and Manufacturing
  • MSc Economics and Business Administration (cand.merc.)
  • MSc Technology Based Business Development (cand.polyt.)

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for at drøfte studierelaterede emner af forskellig karakter. Samtalerne kan handle om studiespecifikke spørgsmål, men kan også række ud over de rent studiefaglige spørgsmål og f.eks. handle om din trivsel og problemstillinger relateret til livet som studerende. Eks. problemer med gennemførsel, forsinkelse, eksamensangst, tvivl om studievalg og lignende.

En vejledningssamtale er en dialog imellem dig og studievejlederen, hvor formålet er at hjælpe dig med at afklare din situation og skabe et overblik over regler og muligheder. Vejlederens rolle er at lytte og stille spørgsmål samt give dig korrekte informationer, mens du selv har ansvaret for at få spurgt ind til lige netop dine udfordringer, ønsker eller dilemmaer.

Du vil altid blive taget godt imod, når du henvender dig til mig i vejledningen. Hvis jeg ikke kan hjælpe dig, kan jeg oftest henvise dig til nogen, som kan.

Når du booker tid ved en studie- og trivselsvejleder, afsættes der 30 minutter til samtalen.
For at jeg kan forberede mig bedst muligt til samtalen, beder jeg dig oplyse dit studienummer, når du booker en samtale.

Kontaktinfo: Mette Bak Odder, metteod@au.dk, mobil: 2136 6232.

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Aarhus BSS Student Services

Den fælles studieservice på Aarhus BSS hedder Aarhus BSS Student Services, og hvis du er usikker på, hvem du skal kontakte, kan du bruge denne e-mail: studentservices.bss@au.dk.

Hvis du skal have fat på studieadministratoren for din uddannelse, så klik på på nedenstående og find den relevante medarbejder: