Erhvervsøkonomi med tilvalg, BA

Erhvervsøkonomi med tilvalg

Læser du Erhvervsøkonomi med tilvalg skal du kombinere dit hovedfag i erhvervsøkonomi med et tilvalgsfag indenfor et andet fagområde.

Et tilvalgsfag er på 45 ECTS på bacheloruddannelsen. Fortsætter du med dit tilvalgsfag på kandidatuddannelsen udgør det ligeledes 45 ECTS, hvis dit tilvalg ligger på BSS. Ligger dit tilvalg på et andet fakultet, udgør kandidattilvalget 75 ECTS.

Du vælger dit tilvalgsfag på 4. semester og læser dit tilvalgsfag på 5. og 6. semester af bacheloruddannelsen.

Studievejledningen afholder hvert år informationsmøde om tilvalg. I februar afholder AU Tilvalgsdag i Søauditorierne. Arrangementerne annonceres i kalenderen her på studieportalen.

Der er mange muligheder for at kombinere dine interesser og karriereønsker. Du kan eksempelvis specialisere dig inden for sprogfag, psykologi, samfundsfag, film og medier eller andre områder, du interesserer dig for.

Du kan læse mere om ansøgning, vigtige datoer og se udbuddet af tilvalgsfag ved AU her.

Tilvalg i Erhvervsøkonomi

Studerende ved andre uddannelser på AU kan læse tilvalget i Erhvervsøkonomi forudsat de opfylder adgangskravene. Tilvalg i Erhvervsøkonomi udbydes både som bachelor- og kandidattilvalg, hvorfor det bl.a. giver undervisningskompetence i gymnasieskolen.

Du kan læse mere om tilvalget i Erhvervsøkonomi her.