Erhvervsorienteret projektforløb

Du mulighed for at tage det valgfrie element Erhvervsorienteret projektforløb på 20 ECTS. Formålet med Erhvervsorienteret projektforløb er, at du i en folkesundhedsvidenskabelig praksis får erfaring med at anvende og reflektere over brugen af den faglige viden samt de færdigheder og kompetencer, som du har tilegnet dig i løbet af dit studium. Projektforløb kan foregå i Danmark såvel som i udlandet.

Projektforløbet i virksomheden skal være på min. 500 timer. Sideløbende vil der være 3 seminarer på universitetet, herunder to med præsentationer og en gruppevejledning, der skal understøtte dig i at bringe dine kompetencer i spil på projektstedet. Der er krav om, at du laver min. 2 præsentationer på seminarerne. For at kunne deltage i eksamen skal både kravet om 500 timer samt 2 præsentationer være opfyldt. Eksamen består af en portfolio samt en projektopgave. Læs nærmere om formål, undervisning og eksamen i kursuskataloget.

Et projektforløb forhåndsgodkendes individuelt af kursusansvarlig. Du har selv ansvar for at tilrettelægge dit forløb, herunder at finde et projektsted, en ekstern vejleder samt at få en forhåndsgodkendelse fra kursusansvarlig. Ansøgninger om forhåndsgodkendelse sendes til studienævnet via mitstudie.au.dk.

Hvis din ansøgning om forhåndsgodkendelse af erhvervsorienteret projektforløb ikke godkendes, kan du rette henvendelse til HE Studier vedrørende eftertilmelding til fag på AU.    

Bemærk at det er vigtigt at starte tidligt for at nå at få alle ting på plads inden fristen.

Frist for ansøgning om forhåndsgodkendelse er 1. juni (projekt i efterårssemesteret) og 1. december (projekt i forårssemesteret).

Du har mulighed for at kombinere Erhvervsorienteret projektforløb med en Selvstændig opgave.

Vær opmærksom på følgende

Aftalen med en virksomhed kan indgås på baggrund af uopfordret ansøgning eller opslag.

Du skal være opmærksom på følgende:

Forhåndsgodkendelse

Når du søger forhåndsgodkendelse, skal du sende følgende dokumentation med:

Din ansøgning om forhåndsgodkendelse sender du via blanketten "Forhåndsgodkendelse af fag uden for AU" på mitstudie.au.dk. - projektforløb i foråret


Frist for ansøgning om forhåndsgodkendelse

  • 1. juni (projektforløb i efteråret)
  • 1. december (projektforløb i foråret)



Projektforløb og selvstændig opgave sammen

Hvis du vælger at skrive en selvstændig opgave sideløbende med dit projektforløb, vil din ansøgning først blive behandlet, når der foreligger både en projektkontrakt (se ovenfor) og en beskrivelse af den selvstændige opgave. Læs mere om selvstændige opgaver her.

Hvis du vælger at skrive en selvstændig opgave sammen med dit projektforløb, vil det være en stor hjælp for os, hvis du søger om forhåndsgodkendelse af begge dele samtidig, da vi så vil kunne behandle din ansøgning hurtigere.

Eksamen

Projektopgaven og portfolio vurderes ud fra kravene i studieordningen.

Når du afleverer din opgave, skal blanketten Dokumentation for gennemført projektophold samtidig udfyldes og medsendes. Blanketten for gennemført projektophold er dokumentation fra dit projektsted for, at forløbet er udført i overensstemmelse med aftalen og betragtes som indstillingsbetingelse til eksamen.

Fristen for aflevering af opgaven og indsendelse af blanket er:

  • 31. januar kl. 12.00 (eller førstkommende hverdag) for projekt i efteråret
  • 30. juni kl. 12.00 (eller førstkommende hverdag) for projekt i foråret

Du afleverer projektopgaven, portfolio og dokumentation for gennemført projektophold i WISEflow

Vejledning

Du kan få råd og vejledning hos dine studievejledere angående tilrettelæggelsen af dit projektforløb. De kan vejlede i forhold til:

  • Frister og procedurer i forhold til ansøgninger om forhåndsgodkendelser, aflevering etc.
  • Dine overvejelser angående til- og fravalg af erhvervsorienteret projektforløb
  • Planlægning af dit studieprogram

Hvis du har spørgsmål, som vedrører fagligt indhold og universitetsvejleder, kan du kontakte den kursusansvarlige.

Du finder oplysninger om kursusansvarlig i kursuskataloget