Politologisk Perspektiv

Politologisk Perspektiv gør dig klogere

Politologisk Perspektiv – PoPe er en faglig forening på Institut for Statskundskab.

Foreningens formål er at engagere de studerende i den samfundsfaglige debat og politologisk forskning. Politologisk Perspektiv har siden stiftelsen 7. september 2017 afholdt interessante, lærerige og inspirerende arrangementer. Foreningen afholder forskellige typer arrangementer med såvel danske som internationale profiler. Vi afholder oplæg med nogle af de dygtigste forskere og politiske profiler. Oplæggene tager form af klassiske oplæg med tilknyttet Q&A såvel som mere afslappede og sociale arrangementer som eksempelvis ‘Faglig Fyraften’.

Bliv uforpligtende en del af et unikt fagligt fællesskab

Politologisk Perspektiv er åben for alle, og vi gør en stor indsats for at inkludere alle. Vi holder jævnligt åbne bestyrelsesmøder, hvor dine idéer kan blive startskuddet til et kommende arrangement eller et forbedret samarbejde. Hvad end du ønsker at involvere dig i bestyrelsesarbejde, ét bestemt arrangement eller du blot har en idé til, hvordan foreningen kan blive endnu bedre, så er du mere end velkommen til et af vores åbne bestyrelsesmøder (opslået på Facebook). Du er ligeledes mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen via mail.

Eksempler på tidligere afholdte arrangementer

  • Oplæg ved prisvinder Martin Bisgaard om vælgere onsdag den 11. oktober 2017
  • Faglig Fyraften  Hvornår er man dansk? Ved Kristina Bakkær Simonsen i samarbejde med DJØF onsdag den 25. oktober 2017
  • Paul Sniderman gæsteforelæsning i samarbejde med Institut for Statskundskab mandag den 6. november 2017
  • Andreas Wimmer gæsteforelæsning om Nationbuilding i samarbejde med Institut for Statskundskab fredag den 8. december 2017