Studievejledningen for Statskundskab og Samfundsfag

Hvad er en studievejledningssamtale?

En studievejledningssamtale kan handle om alt der vedrører dit liv som studerende og vil tage udgangspunkt i dit behov. Emnerne kan spænde lige fra en snak om studieordningsregler, valg af fag til din trivsel på studiet. Samtalen er en dialog imellem dig og din studievejleder, hvor formålet er at hjælpe dig med at afklare din situation og skabe et overblik over regler og muligheder. Studievejlederens rolle er at lytte og stille spørgsmål, samt give dig korrekte informationer, mens du selv har ansvaret for at få spurgt ind til lige netop dine udfordringer, ønsker eller dilemmaer.

• Du vil altid blive taget godt imod, når du henvender dig til en vejleder. Hvis vi ikke kan hjælpe dig, kan vi oftest henvise dig til nogen, som kan.
  • Alle vejledere har tavshedspligt. Det betyder, at alt hvad du siger vil blive behandlet i fuld fortrolighed.
  • Husk, når du henvender dig på mail, skal du bruge din AU-mail. AU’s mailsystem er et sikkert system og det giver dig den bedste beskyttelse af dine personlige oplysninger.

På Aarhus BSS kan du møde to typer af studievejledere; studenterstudievejledere og studie- og trivselsvejledere:

Studenterstudievejlederne

Studenterstudievejlederne er uddannede vejledere og selv studerende på Aarhus BSS.

De kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til f.eks.

• fag
  • eksaminer
  • studieordninger
  • valgfag
  • merit
  • studieplanlægning
  • eller lignende

De kan også hjælpe dig med din studieplanlægning, hvis du f.eks.er blevet forsinket i dit studieforløb eller har fået startmerit.

Dine studenterstudievejledere

Laura Maria Jensen
Laura Josefine Sodborg
Magnus Ennegaard Asmussen (billede er på vej)

• Ring til os i telefontiden på 87165242
  • Brug vores åbne Zoom-træffetid
  • Du finder os på Bartholins Allé 11, 8000 Aarhus C. Bygning 1350, lokale 125.

Uge 39TelefontidÅben Zoom-vejledningBookede samtaler
Mandag11-1212-1313-15
TirsdagLukketLukketLukket
Onsdag8-99-1010-12
Torsdag12-1313-1414-16
FredagLukketLukket

Lukket

Uge 40TelefontidÅben Zoom-vejledningBookede samtaler
Mandag11-1212-1313-15
Tirsdag10.30-11.3011.30-12.3012.30-14.30
OnsdagLukketLukketLukket
Torsdag12-1313-1414-16
FredagLukketLukketLukket

Sådan bruger du åben Zoom-vejledning

Åbne træffetider på Zoom fungerer på den måde, at der vil være et link samt tidspunkt for den åbne træffetid på Zoom. Du kan som studerende se, hvilket tidspunkt der passer dig bedst og trykke på linket for den ønskede dato. Du bliver dernæst sat i et 'venterum', hvor studenterstudievejlederen lukker én studerende ind ad gangen til en samtale på max 20 minutter per samtale.

Det vil ikke være muligt at se, hvor mange der er i kø foran dig, så vi opfordrer til tålmodighed.

Studie- og trivselsvejledere

Vores fastansatte studie- og trivselsvejledere kan hjælpe, hvis du har brug for at drøfte studierelaterede emner af mere omfattende karakter.

Ud over de rent faglige spørgsmål, der er nævnt under studenterstudievejlederne, kan samtalerne handle om personlige problemstillinger i relation til dit studieliv.

Dette kunne f.eks. være problemer med:

• gennemførsel
  • forsinkelse på studiet