Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Health Kandidat i Sygepleje Studiestart Kandidatstudiestart Emdrup

Kandidatstudiestart Emdrup

Hvor og hvornår?

Studiestarten vil finde sted i uge 35. Yderligere information om studiestarten er endnu ikke tilgængeligt.


Job og studie?

Når du starter på din kandidatuddannelse, skal du forvente at bruge min. 37–40 timer om ugen på studiet. Der er undervisning ca. 3 dage om ugen, men derudover er der gruppearbejde og selvstudie.

Erfaringsmæssigt ved vi, at det kan være svært at få studie, arbejde og familie til at hænge sammen, hvis du planlægger at arbejde mange timer om ugen ved siden af studiet.

Booking af grupperum

Du vil hurtigt få brug for at booke grupperum, og du kan læse meget mere om det på denne side:

Find dit hold her!

For at se hvilket hold du er på, skal du starte med at logge på Studieselvbetjeningen (STADS) ved at bruge Aarhus Universitets system WAYF - se video om, hvordan du gør her (på YouTube - ingen lyd).

Når du er logget på Studieselvbetjeningen (STADS), er det muligt at se, hvilket hold du er på. Se en video om hvordan du gør her (samme playliste på YouTube - ingen lyd). 

Find studievejlederne

Studievejlederne på Health holder til i

Vejledning og Studieinformation, Health:

Vennelyst Boulevard 9
8000 Aarhus C
Bygn. 1611, Lokale 153
Find det her

Information fra AU Library

AU Library Sundhedsvidenskab er bibliotek for Health. Du får adgang til ordbøger, bøger og artikler via vores hjemmeside.

Særlige udfordringer

Er du ordblind? Har du psykiske lidelser? Har du bevægelses- syns eller hørehandicap? Så læs her, hvad Rådgivnings- og Støtteenheden på AU kan gøre for dig.

 

 

1425472 / i40