SU

SU-kontoret på AU

SU-kontoret på Aarhus Universitet vejleder og behandler ansøgninger om SU, Ungdomskort og kilometerpenge samt udlandsstipendium for alle studerende og kommende studerende på Aarhus Universitet.

- Husk at su.dk og minSU har åbent alle dage, døgnet rundt, året rundt. 

AKTUELLE MEDDELELSER

Kan jeg få SU i sommerferien mellem bachelor og kandidat?

Du kan tidligst søge om SU for juli og frem den. 1. juni.
Læs mere om SU til kandidatuddannelse her 

Sommerferie

SU-kontoret holder sommerferielukket for personlig kontakt fra d. 17. juli til og med d. 1. august 2021 (uge 29 og 30). Ønsker du at komme i kontakt med os, er du velkommen til at sende os en mail via blanketten. Mails vil blive besvaret i begrænset omfang.

God sommer!

COVID-19 og SU

Modtager du almindeligt SU-lån, er det fra d. 4. maj 2021 nu muligt at godkende det ekstra SU-lån for maj og juni via minSU. Du får kun lånet udbetalt, hvis du godkender din låneplan.


Har du spørgsmål til covid-19 og SU, kan du orientere dig i opdaterede svar på spørgsmål om SU i forbindelse med COVID-19. Kan du ikke finde svaret på siden, er du velkommen til at kontakte os. 

Handler dine spørgsmål om ungdomskort og kilometerpenge, kan du orientere dig på ungdomskort.dk

Digital ansøgning om ligestilling med danske statsborgere

Som udenlandske statsborger skal du nu søge om ligestilling med danske statsborgere via en ny digital løsning. Du får adgang til ansøgningen om ligestilling ved at klikke på et link i den kvitteringsside, du får, når du har søgt SU i minSU. Hvis du allerede har søgt om SU, kan ansøgningen om ligestilling også findes under Søg SU > Application for equal status (foreign citizens).

SU til turbokurser til ingeniøruddannelserne 

Er du optaget på et turbokursus til ingeniøruddannelserne, vil udbetalingen af din SU ske cirka 14 dage efter studiestart. Det skyldes, at studiesystemet STADS og SU-systemet desværre ikke kan sammenkøres, og ansøgninger om SU derfor skal behandles manuelt. Vi beklager de gener, som dette kan medføre.

FULDMAGT
Har du brug for at andre tager sig af dine SU-forhold, skal du sende en fuldmagt til SU-kontoret. Klik her for fuldmagt (pdf).