SU

SU-kontoret på AU

SU-kontoret på Aarhus Universitet vejleder og behandler ansøgninger om SU, Ungdomskort og kilometerpenge samt udlandsstipendium for alle studerende og kommende studerende på Aarhus Universitet   

AKTUELLE MEDDELELSER

Årsfrist 2020 og SU-lån 2021

Husk at den 5. december 2020 er sidste dag, hvor du kan søge om SU for 2020. 

Husk og godkende din låneplan for 2020 senest d. 15. december

Hvis du vil have januar måneds SU-lån til tiden, skal du have godkendt din låneplan senest den 17. december 2020. Det kan du gøre fra 1. december.

Overvejer du at få udbetalt dine feriemidler?

Udbetalingen af førtidige feriemidler påvirker ikke din SU

Digital ansøgning om ligestilling med danske statsborgere

Som udenlandske statsborger skal du nu søge om ligestilling med danske statsborgere via en ny digital løsning. Du får adgang til ansøgningen om ligestilling ved at klikke på et link i den kvitteringsside, du får, når du har søgt SU i minSU. Hvis du allerede har søgt om SU, kan ansøgningen om ligestilling også findes under Søg SU > Application for equal status (foreign citizens).

SU til turbokurser på Navitas/Ingeniørhøjskolen 

Er du optaget på et turbokursus på Navitas/Ingeniørhøjskolen, vil udbetalingen af din SU ske cirka 14 dage efter studiestart. Det skyldes, at studiesystemet STADS og SU-systemet desværre ikke kan sammenkøres, og ansøgninger om SU derfor skal behandles manuelt. Vi beklager de gener, som dette kan medføre.