Nyheder

13.02.2020 | Studerende

Ombygning i biblioteket i Emdrup

Som følge af Campus-udviklingsprojektet, skal biblioteket bygges om. Det betyder desværre, at stueetagen fra Aulaen og ind til Hovedsamlingen lukkes i perioden 2. marts og frem til 6. juli 2020.

04.02.2020 | Studerende

Parkering på campus i Emdrup

Fra den 1. marts har Parkszone tilsyn med parkeringspladserne på campus i Emdrup. Det betyder, at hvis du overtræder reglerne for parkering – parkerer uden for de afmærkede båse – vil du blive pålagt en parkeringsafgift. Der er parkeringspladser ud mod Tuborgvej og ved bygning D. Det er ikke tilladt at parkere i ’Smøgen’ bag bygning B.

31.01.2020 | Studerende

Coronavirus: AU følger myndigheders anbefalinger

Udbruddet af ny coronavirus i Kina har skabt bekymring for, om sygdommen kan komme til Danmark. AU opfordrer til at orientere sig hos de relevante myndigheder.

31.01.2020 | Studerende

Studielivsambassadører på opdagelse i Universitetsbyen

Iført selvlysende veste, spændte sikkerhedshjelme og fuldt opladte mobiler stod AU’s studielivsambassadører klar til en såkaldt Instawalk i Universitetsbyen en kold eftermiddag i januar. Kursen var sat mod grunden ved det gamle Kommunehospital, som lige nu er i fuld gang med at blive omdannet til AU’s nye campus.

24.01.2020 | Studerende

Har du input til AU’s kommende klimastrategi?

Er du optaget af, hvordan Aarhus Universitet kan reducere sin CO2-udledning? Så mød op og kom med dine input den 29. januar (i Aarhus), hvor AU’s bæredygtighedsnetværk er samlet for at drøfte universitetets klimastrategi.

Foto: Microsoft

24.01.2020 | Studerende

Informationssikkerhed: Undlad at bruge browseren Internet Explorer

Microsoft advarer nu brugere mod en kritisk sårbarhed i browseren Internet Explorer. AU’s informationsikkkerhedssafdeling følger anbefalingen og fraråder alle medarbejdere og studerende at bruge Internet Explorer, indtil der er rettet op på fejlen.

20.12.2019 | Studerende

Dekanens julehilsen

Læs årets julehilsen fra dekan Johnny Laursen

18.12.2019 | Studerende, Medarbejdere

Uddannelsesdag Arts 2020 - Tema: Studieglæde

Alle medarbejdere og studerende på Arts er inviteret til Arts Uddannelsesdag, hvor gode idéer og erfaringer udveksles på tværs af fagligheder.

04.12.2019 | Studerende

AU offentliggør sit første klimaregnskab

Vær med når AU offentliggør sit første klimaregnskab på årets sidste møde i universitetets bæredygtighedsnetværk onsdag den 18. december. På mødet vil universitetsdirektør Arnold Boon også give en opdatering på arbejdet med AU’s bæredygtighedsstrategi, og AU’s nye have, AU Garden, vil blive præsenteret. Alle er velkomne!

28.11.2019 | Studerende

AU søger studielivsambassadører til Yourniversity i 2020

Brænder du for studielivet? Er du vild med at være kreativ på Instagram? Har du mod på at dele snapshots fra din dagligdag med potentielle og nuværende studerende? Så er det dig, vi søger!

Viser resultater 11 til 20 ud af 311

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste