Nyheder

16.10.2019 | Priser, Studerende

Arts-iværksættere vinder pris: ”Vi skal se hvor stort og vildt vi kan gøre det”

Henrikke Kylén Pedersen og Thomas Solgaard Andersen er skabere af virksomheden Manigrip, der startede som et studieprojekt, men som med tiden er blevet til iværksætteri drevet af faglig nysgerrighed. Det er de blevet belønnet med AAL Forums Citizen Accelerator Award for.

Sofie Gad viser de studerende rundt og fortæller om sit arbejde på Dokk1. Foto: Charlotte Møller Nygaard
De studerende får tid til at stille alle deres spørgsmål til Sofie Gad om hendes vej fra studie til arbejde. Foto: Charlotte Møller Nygaard

15.10.2019 | Studerende, Besøg, Alumner

Nu kan Arts-studerende komme på virksomhedsbesøg i Aarhus

For første gang i Aarhus har Arts Karriere arrangeret et virksomhedsbesøg for de studerende. Det foregik på Dokk1, hvor de studerende besøgte Sofie Gad, der fortalte om, hvordan hun med en uddannelse i Antropologi og Oplevelsesdesign er endt som Rumdesigner og Netværksskaber.

11.10.2019 | Studerende, Erhverv

Silkeborg-virksomhed fik nye løsningsforslag fra Arts-studer

Tirsdag den 8. oktober arbejdede 100 Arts-studerende på højtryk i Silkeborg for at finde løsninger på aktuelle problemstillinger i Silkeborg-virksomheder. Det er anden gang Aarhus Universitet og Silkeborg Kommune samarbejder om at invitere studerende til Silkeborg og sidste års succes har betydet, at der har i år været stor interesse fra…

27.09.2019 | Studerende

Frokostpause for klimaet i Aulauen på Campus Emdrup

Giv din frokostpause for klimaet - deltag i eventen "Break for Climate" i Aulaen på DPU i Emdrup fredag den 27. september 2019 kl. 12.00-12.45.

25.09.2019 | Studerende

Går du med udlandsdrømme?

Kom til Study Abroad Fair den 1. oktober i Emdrup eller den 3. oktober i Aarhus. Her kan du møde internationale koordinatorer og tidligere udvekslingsstuderende og få inspiration, viden om dine muligheder for at rejse ud og hjælp til det praktiske.

Fotograf: Lars Kruse, AU Foto

05.07.2019 | Nyt fra ledelsen, Studerende

Sommerhilsen fra dekanen

Kære kolleger. Kære studerende: Denne stille søndag på min terrasse i Hasle har gærdesmutten travlt med at fodre sine unger i reden under udhænget. For lidt siden kom det fastboende egern forbi for at se, om der skete noget. Det gjorde der ikke. Fred hviler over land og by. Slutningen af juni er en mærkelig tid på AU, på fakultetssekretariatet og…

28.06.2019 | Studerende

Har du et skab i Nobelparken?

Tøm skabet, før Bygningsdrift gør det. Alle skabe skal være tømt inden 8. juli, så de kan blive gjort klar til næste semester.

Birthe Tofting viser de studerende fra Arts et af VOLAs kerneprodukter. Foto: Charlotte Møller Nygaard

11.06.2019 | Studerende

VOLA inviterede studerende fra AU indenfor og fik ny viden om det japanske marked

En gruppe studerende fra Japanstudier skiftede tirsdag den 14. maj bøgerne ud med case arbejde i Horsens, hvor de gav forslag til, hvordan virksomheden VOLA kan etablere sig i Japan.

Stine Sønderbo holder oplæg for de besøgende Arts studerende. Foto: Charlotte Møller Nygaard

27.05.2019 | Studerende

Stine skabte sit eget job gennem praktik

Hvordan kan man som humaniorastuderende skabe sin egen vej ud på jobmarkedet? Det kom Stine Sønderbo, Social Media & Key Account Manager hos VOLA, med et bud på, da Arts studerende var på besøg i huset.

22.05.2019 | Studerende

Is there anyBUDDY out there?

Buddyprogrammet på Faculty of Arts søger netop nu frivillige til efterårssemestret 2019! Så hvis du har lyst til at hjælpe de nye internationale studerende med at føle sig velkomne i Aarhus, bidrage til at de får en tryg studiestart og deltage mere aktivt i studiemiljøet på AU, så læs videre her.

Viser resultater 21 til 30 ud af 305

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste