Erhvervsrettet projektforløb i Idræt

STADS kører igen

STADS kører igen planmæssigt, og du kan nu tilmelde dig forårets undervisning og eksamen. Fristen for tilmelding er torsdag den 7. november kl. 23.59.

Om det erhvervsrettede projektforløb

Som studerende har du mulighed for at tage valgfaget "Erhvervsrettet projektforløb" til enten 15 eller 20 ECTS. Projektforløbet godkendes på baggrund af en synopsis, en portfolio, en posterpræsentation og en mundtlig eksamen. Et projektforløb forhåndsgodkendes individuelt af kursusansvarlig underviser.


Du tilrettelægger det selv

Du har selv ansvar for at tilrettelægge dit forløb, herunder at finde et projektsted, en ekstern vejleder samt at få en forhåndsgodkendelse fra kursusansvarlig (Kristian Raun Thomsen for efterårskurset og Simon Lønbro for forårskurset).

Bemærk, at det er vigtigt at starte tidligt og være opsøgende for at nå at få alle ting på plads inden fristen for underskrift af aftalebrev.
 

Informationsmodul

I semesteret op til kursusstart holder vi et informationsmodul. Der vil i forbindelse hermed være adgang til et seminar, hvor ældre studerende præsenterer deres erfaringer fra egne, igangværende projektforløb.
 

Følg andre kurser ved siden af

Kurset er fleksibelt tilrettelagt og muliggør derfor, at du kan følge andre kurser ved siden af. Ønsker du et semester uden øvrig undervisning anbefaler vi at tage kurset selvvalgt projektopgave, som er en projektopgave med vejledning og uden konfrontationstimer.

Læs mere om selvvalgt projektopgave i kursuskataloget
 

Hvis du gerne vil strække dit ophold

Det er tilladt at strække opholdet over en længere periode end de angivne 5 uger på fuld tid (15 ECTS-kurset) eller 8 uger på fuld tid (20 ECTS kurset). Det er blot vigtigt, at det totale forløb (tilstedeværelse på projektsted, møder, forelæsning, holdtimer, vejledning, forberedelse og eksamen) har et omfang svarende til 375 (15 ECTS) eller 500 (20 ECTS) arbejdstimer.
 

Deadlines

Selvom du strækker dit ophold ud over en længere periode, så skal du aflevere dokumentationsbrev via Brightspace inden eksamensperiodens start. Din synopsis skal sammen med din portfolio afleveres via WISEflow senest 1 uge inden mundtlig eksamen. Synopsis og portfolio afleveres i to særkilte dokumenter.

Vær opmærksom på følgende

Aftalen med en virksomhed, skole, sportsklub, region, kommune, organisation eller et forbund, kan indgås på baggrund af uopfordret ansøgning eller opslag.

Du skal være opmærksom på følgende:

Forhåndsgodkendelser og aftalebrev

Når du søger forhåndsgodkendelse ved kursusansvarlig, skal du være opmærksom på følgende:

  • Du skal indlevere et aftalebrev, der er underskrevet af ekstern vejleder og dig selv.
  • Kursusansvarlig forhåndsgodkender projektsted og -forløb på baggrund af en kort projektbeskrivelse senest ved kursusstart (første uge i semesteret).

Hent skabelon for aftalebrev her (dansk version - pdf)

Hent skabelon for aftalebrev her (uk version - pdf).

Du søger forhåndsgodkendelse ved enten at sende en mail til den kursusansvarlige eller ved personlig kontakt til vedkommende.

Kursusansvarlig er: Kristian Raun Thomsen for efterårskurset og Simon Lønbro for forårskurset.

Endelig godkendelse/aflevering

Synopsen, portfolioen og den mundtlige eksamen vurderes ud fra kravene i studieordningen. Du afleverer din synopsis og portfolio som to særskilte dokumenter 1 uge før den mundtlige eksamen via WISEflow.

Inden eksamensperiodens start skal du udfylde et dokumentationsskema for gennemført projektophold og sende det (+portfolio) til den kursusansvarlige via Brightspace. Det er en del af indstillingsbetingelserne for eksamen. 

Blanketten er dokumentation fra dit projektsted på, at forløbet er udført i overensstemmelse med aftalen.

Hent dokumentationsskema her (dansk version - pdf).

Hent dokumentationsskema her (uk version - pdf)

Der er derudover obligatorisk deltagelse i et posterseminar, der finder sted ved afslutningen af semesteret, og betragtes derfor ligeledes som indstillingsbetingelse til eksamen.