Studiestart Kunsthistorie Bachelor 2019

Velkommen på Kunsthistorie!

Her finder du alle praktiske informationer om din studiestart

Din studiestart består af en introuge i uge 35, hvilket vil sige at du starter på dit nye studie mandag d. 26. august 2019 Kl. 9.00. I løbet af introugen er der både faglige og mere sociale aktiviteter, så du kan få mulighed for at lære både faget, dine undervisere og dine medstuderende at kende. I forlængelse af introugen har vi planlagt en kort hyttetur med én overnatning fra lørdag d. 15. september til søndag d. 15. september samt en pubcrawl d. 27. september, der vil give dig muligheden for at lære dine medstuderende og os tutorer at kende i mindre institutionelle rammer udenfor universitetet. Vi ved, hvordan det er at starte på et nyt studium, og det ligger os meget på sinde, at alle I nye studerende får en god start på studiet. Derfor vil alle aktiviteter i introugen og på hytteturen finde sted i en tryg atmosfære og med respekt for den enkelte. Det fulde program for introugen og meget andet, kan du finde i intropjecen HER. Vi glæder os meget til at se dig til studiestarten!

Praktisk information

Mandag d. 26. august 2019 møder du op hos din tutor (du får besked om adressen inden studiestart) til hyggelig morgenmad med din introgruppe kl. 9. Efter morgenmaden følges I på Kasernen (Langelandsgade 139, 8000 Aarhus C, hvor I møder resten af jeres medstuderende, tutorer og undervisere. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din studiestart, er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger under punktet ’Kontaktoplysninger’. Du er også altid velkommen til at kontakte Kunsthistories studievejleder, som også selv er kunsthistoriestuderende. Hendes kontaktoplysninger kan du finde under samme punkt. Inden du starter på studiet, vil vi anbefale dig at blive medlem af facebookgruppen AU Kunsthistorie 2019. Bruger du ikke Facebook, så send os en mail, og så vil vi sørge for, at du får besked der, hvis der kommer mere information.  

Studiestartsdokumenter

Studiestartsprøve

Pr. 1/9 2016 er der indført en studiestartsprøve på alle bacheloruddannelser på Arts. Prøven afholdes i løbet af september på bacheloruddannelsens første semester.

På Kunsthistorie er studiestartsprøven tilknyttet disciplinen Kunst- og visualitetshistorie 1. Via linket kan du læse mere om prøvens art i kursuskataloget.  

Det er vigtigt, at du orienterer dig om studiestartsprøven. I introugen kan din studievejleder fortælle dig mere om studiestartsprøven på din uddannelse. 

IT-systemer og vigtige links

  • mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

  • Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

  • mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

  • Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannelse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

  • studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.

Få overblik over IT-systemer på AU

373179 / i40