Kom godt igang med studiet

Velkommen til din nye hverdag som universitetsstuderende! 

Du gør dig helt sikkert mange tanker om dit første studieår, din nye by og dit nye studieliv, og vi vil gerne hjælpe dig til at få den bedst mulige start. Derfor har vi samlet alt det, du har brug for, lige her.

Klik dig rundt herunder og bliv klogere på: Hvordan hverdagen på universitetet ser ud, hvordan du finder en studiebolig, hvilke spændende fællesskaber du kan blive en del af, hvor du finder fredagsbaren og kantinerne, hvilke redskaber der findes til at styrke dit studieliv, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål - og meget, meget mere. 


Alt om skiftet fra gymnasie til universitet

Der er masser af tips, tricks og erfaringer at hente til at håndtere springet fra gymnasiet og få en god start på universitetet.

Alt om at bo i Aarhus

I Danmarks bedste studieby er både bolig, studiejob, parker, strand, seværdigheder og fredagsbarer alt sammen indenfor cykelafstand.

Alt om campus

Tag din studiegruppe under armen og gå på opdagelse i fredagsbaren, kantinerne og alle de gode læsekroge - måske finder du et favorit-spot?

Alt det sociale

Mulighederne for at skabe uforglemmelige, sociale minder er mange: Fredagsbarer, sportsklubber, studenterrevyer, fagudvalg, studiebands, you name it – der er et fællesskab for alle!

Alt om sparring, studiespørgsmål og information

Under hele dit studieforløb er der rig mulighed for at få sparring, vejledning og svar på alle dine studiespørgsmål.

Alle de gode værktøjer

Vil du gerne øge din studietrivsel eller styrke din læsning, dit studiegruppearbejde og dine studieteknikker? Så er der massevis af gode redskaber at finde lige her.

Alt det andet

Her finder du forskellige informationer, der kan være brugbare igennem dit studie.