Studiestart Teologi Bachelor 2019

Velkommen på Teologi!

Her finder du alle praktiske informationer om din studiestart

Det er med den største fornøjelse, at tutorerne på Teologi byder dig velkommen på studiet ved Aarhus Universitet.

Dette bliver starten på nogle forrygende studieår, og du har meget at glæde dig til!

Vi glæder os helt vildt til at møde dig og har derfor forberedt en masse sjove ryste-sammen lege, underholdende og interessante forelæsninger. Introdagene kommer til at foregå i uge 35, så sørg for at kalenderen er fri disse dage, så vil vi til gengæld sørge for en forrygende opstart! Selve undervisningen starter mandag d. 02. september, men for at sikre at du får den bedst mulige start på det nye studie, håber vi at se dig allerede d. 26. kl. 9.00. Skulle du være forhindret i at deltage i dele af programmet eller bare forsinket, så skriv eller ring til os, så vi ved at du har tænkt dig at komme.

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål, enten på mail eller ved at ringe til Mathilde eller Patricia. Kontaktoplysningerne finder du nederst.

OBS! Husk at tjekke jeres AU-mail, hvor I vil modtage nærmer information om, hvor I skal møde op første dag til morgenmad i studiegrupperne.

Praktisk information

Mandag d. 26. august kl. 09.00 mødes I, i jeres studiestarts grupper til morgenmad ved en af jeres tutorer. I får nærmere oplysninger om grupperne engang i uge 34.

Der vil blive udarbejdet en telefon liste til tutorerne den første dag, så vi altid kan komme i kontakt med jer, men udover denne mulighed, er der også jeres fælles Facebookgruppe som vi allerede har oprettet -  Teologi AU 2019.       

Studiestartsdokumenter

Studiestartspjece Teologi 2019

Studiestartsprøve

Pr. 1/9 2016 er der indført en studiestartsprøve på alle bacheloruddannelser på Arts. Prøven afholdes i løbet af september på bacheloruddannelsens første semester.

På Teologi er studiestartsprøven tilknyttet disciplinen Etik og religionsfilosofi 1. Via linket kan du læse mere om prøvens art i kursuskataloget.  

Det er vigtigt, at du orienterer dig om studiestartsprøven. I introduktionsugen kan din studievejleder fortælle dig mere om studiestartsprøven på din uddannelse. 

IT-systemer og vigtige links

  • mitstudie.au.dk er indgangen til undervisning, studieinformation og selvbetjeningssystemer. Her finder du ugeskema, studieportal, studieordning, AU-mail, vigtige beskeder, links til sites og systemer og meget mere. Det er faktisk kun nødvendigt at logge ind på mitstudie.au.dk, for herfra kan du komme videre til alt det, du har brug for som studerende.

  • Blackboard er en e-læringsplatform, hvor dine undervisere uploader materialer og andet relevant information til din undervisning.

  • mit.au.dk er til studieselvbetjening, hvor du eksempelvis kan bestille studiekort og gå på STADS (se mere herunder).

  • Studieselvbetjeningen (STADS) er stedet, hvor du kan se dine eksamensresultater, bestille eksamensudskrifter, m.m.. Det er også her du tilmelder dig kurser og eksamen, når det i din uddannelse bliver nødvendigt. Se guide om brug af STADS.

  • studerende.au.dk/arts er din studieportal (du er her lige nu!), hvor al relevant information om undervisning, eksamen, regler, vejledning m.m. er samlet.

Få overblik over IT-systemer på AU

372272 / i40