Augustseminarer

Har du tid i august? Mangler du 10 ECTS i forårssemestret, eller har du lyst til at afvikle 10 ECTS allerede før efterårssemestret går i gang? Så læs videre her:

Seminarerne afholdes som almindelige seminarer, dvs. at de er målrettet kandidatstuderende på statskundskab og samfundsfag. Kurserne afvikles typisk fra slutningen af juli til slutningen af august, og eksamen vil være afsluttet inden semesterstart. Det vil variere fra seminar til seminar, hvordan timerne præcist er placeret, men i alt vil seminarerne i omfang svare til et almindeligt seminar.

Tilmelding til augustfag

Tilmelding foregår via mitstudie.au.dk > STADS i samme perioder som tilmelding til almindelig undervisning - det vil sige både i efteråret og i foråret. Du kan finde information om tilmeldingsperioder og vejledning om tilmelding til fag under 'Tilmelding til kandidatfag'

Den primære tilmelding til augustfag foregår i tilmeldingsperioden i efterårssemesteret. Du kan ligeledes tilmelde dig augustfag i tilmeldingsperioden i forårssemesteret, hvis der fortsat er ledige pladser på fagene. Tilmeldingen er bindende. 

De fulde seminarbeskrivelser kan findes i kursuskataloget.

Reeksamen

Afvikling af eksamen i augustseminarer foregår efter nedenstående plan:

  • Ordinær eksamen: august
  • 1. reeksamen: januar
  • 2. reeksamen: februar
  • 3. reeksamen: efterfølgende sommertermin (juni/august)


Tilmelding til reeksamen i augustfag sker ved henvendelse til kandidat.bss@au.dk. 

Husk at du kun har adgang til reeksamen, hvis du har brugt et forsøg ved den ordinære eksamen (ikke-bestået eller udeblevet).