Administration og information

Administration og information.

Studienævnet

Biologisk Studienævn er det styrende organ for bachelor- og kandidatuddannelserne i biologi samt bacheloruddannelsen i matematik-biologi og sidefag i biologi.

Studienævnet er nedsat og fungerer i henhold til Universitetsloven og statutterne for Aarhus Universitet. Studienævnet består af fire undervisere og fire studerende, valgt af og ibland henholdvis undervisere og studerende ved de biologiske institutter.

Studienævnet godkender kursusbeskrivelser og udarbejder forslag til studieordningen. Derudover træffter studienævnet i ove-ensstemmelse med gældende regler beslut-ninger på universitets vegne i en række personsager. Som eksempler kan nævnes: Godkendelse af studiets sammensætning dispensation fra generelle bestemmelser, merit for studieophold i udlandet m.v.

Studienævnets formand er tillige studieleder og forestår den praktiske tilrettelæggelse af studierne. Den nuværende studieleder er lektor Lars Peter Nielsen.

Studienævnets sekretær er Malene Nikolajsen, som træffes på Studiekontoret, Bygning 520, eller tlf.nr.: 8942 4890 og e-mail nfakmn@adm.aau.dk

Skriftlige henvendelser til studienævnet sendes til:



Biologisk Studienævn

Studiekontoret

Ny Munkegade, Bygn. 520

8000 Århus C



Institutterne

De enkelte kurser udbydes af de biologiske institutter og andre institutter ved Det Naturvidenskabelige Fakultet. Spørgsmål vedrørende afviklingen af undervisningen på kurserne rettes til den ansvarlige underviser eller institutledelsen. Se adresser sidst i denne studiebeskrivelse.



Studievejledning

Studienævnet har ansat to studievejledere, som alle studerende kan henvende sig til for at få vejledning i alle studieforhold og i et vist omfang økonomiske og almene sociale forhold.

Studievejlederne for biologi er for tiden Rikke Wedfeldt og Stine Fleming. Det Naturvidenskabelige Fakultets studievejledning er i bygning 520, lokale 134 på Institut for Fysik og Astronomi.

Studievejledningen har telefontid hver dag kl. 14.00 - 15.00. Træffetider meddeles ved opslag og på studievejledningens hjemme-side www.nat.au.dk. Studievejledernes

e-mail-adresse er

studievejledningen@nat.au.dk.



Publikationer

Denne studie- og kursusbeskrivelse for biologi udgives af studienævnet hvert år før tilmeldingen til efterårets kurser. Den indeholder en generel studievejledning og beskrivelse af studierne og en detaljeret beskrivelse af hvert kursus m.h.t. målsætning, indhold, omfang m.v. Ved tilmelding til forårets kurser vil der blive informeret om nye B- og C-moduler og eventuelle ændringer i kursusbeskrivelserne.

Læseplanen for biologi udgives kort før hvert semesters begyndelse og indeholder oplysninger om semestrets undervisning. I det omfang oplysningerne er tilgængelige ved redaktionens afslutning, bliver der for hvert kursus oplyst om tid & sted, lærere, undervisningsformer, litteratur, ekskursioner, feltkurser m.v. Eventuelle supplerende oplysninger vil fremkomme i form af opslag.

Studieordningen for Det naturvidenskabelige Fakultet udgives hvert år af fakultetet. Den indeholder de generelle og faglige rammebeskrivelser for fakultetets uddannelser.

Studiehåndbogen udgives hvert år af Den Naturvidenskabelige Studievejledning og indeholder relevante regler og procedurer for alle studerende på naturvidenskab.



Internet

Denne studie- og kursusbeskrivelse

er tilgængelig på

adressen: http://www.nat.au.dk

Her findes også links til andre informationer om studieordningen, studieforhold og studievejledning.



Opslagstavler

Dette er ofte det eneste sted at meddelser offentliggøres, hold derfor jævnligt øje med opslag.

Biologisk Studienævns opslagstavler findes i hallen på 1. og 2. etage i bygning 135.