Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Health Medicin Undervisning og eksamen Studenterprojekter ved Institut for Biomedicin

Studenterprojekter ved Institut for Biomedicin

Projektdag 2018

Årets projektdag løber af stablen tirsdag den 8. maj 2018 i Vandrehallen - samme dag som forskerdating eventen.

Programmet er følgende:

• 15.30-17.00: Oplæg
  • 16.00-18.00: Introduktion til de forskellige posters ved vejlederne for det enkelte projekt.

Du kan se de indsendte posters her på siden fra ca. 2. maj. Du kan derved læse mere om, hvad der kunne være interessant for dig at søge om deltagelse i.

Institut for Biomedicin tilbyder en række projekter til bachelor, speciale og ph.d.-studerende samt på forskningsår og andre forskningsprojekter på følgende uddannelser ved Aarhus Universitet:

• medicin
  • molekylær medicin
  • molekylærbiologi
  • biologi
  • bioteknologi
  • medicinalkemi
  • NANO
  • ingeniører ("Kemi og bioteknologi" og "Kemiteknologi")
  • agrobiologi ("Fødevarevidenskab og molekylær ernæring" og "Fødevareteknologi""
  • fysik

Studerende fra andre universiteter er også meget velkomne.

Kontakt den enkelte vejleder (se nederst på siden) for at diskutere evt. udførelse af projekt hos denne.

Der kan være individuelle regler for præcis dit studie i forhold til at lave et projekt af denne slags, så det anbefales, at du kontakter din studievejleder (se mere under "Studievejledning") for at høre nærmere.

Projektdag til præsentation af forskningsprojekter

Hvert år afholdes én projektdag i maj for alle studerende, der måtte være interesserede i at lave projektarbejde ved instituttet. De enkelte vejledere præsenterer en poster med de(t) forskningsprojekt(er), de kan tilbyde de studerende. Tid og sted vil blive annonceret på denne side.

Projekter for studerende på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau samt på forskningsår og andre forskningsprojekter

Brug søgefeltet til at søge efter dit foretrukne emne, eller se hele udvalget af projekter i oversigten. Du kan også sortere alle kolonner alfabetisk.

Vi gør opmærksom på, at det ligeledes også er mulighed for forskningsprojekter på Institut for Molekylærbiologi og Genetik.

EmneForskningsprojektVejleder
Bakteriologi Slow-growing anaerobic bacteria in implant-associated infections Holger Brüggeman
Neurobiologi Nerve injury and pain Christian Vægter
Immunologi, proteinforskning Immunologi og oxidation Steen Vang Petersen