Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Health Medicin Udveksling og praktik i udlandet Bliv mentor for en udvekslingsstuderende

Bliv mentor for en udvekslingsstuderende

Mentor for udvekslingsstuderende - medicin

Har du lyst til at tage imod internationale medicinstuderende og hjælpe dem med at få en god start i Aarhus og på studiet? Så bliv mentor på medicinstudiet!

Som mentor bliver du en del af et internationalt netværk, samtidigt med at du får en anbefaling fra AU for dit arbejde og 15 timers løn for at tage imod 3-4 studerende.

Du tilrettelægger som udgangspunkt selv tiden med dine mentees. For at komme i betragtning til at være mentor, forventer vi dog, at du er til rådighed i slutningen af uge 33 og i uge 34 , da det er her de fleste studerende ankommer til Aarhus. En god start på opholdet betyder meget for deres semester her.

Du skal også kunne være med til Faculty Day om eftermiddagen, velkomstdagen samt intromødet for alle mentorer. Velkomstdagen er jeres første dag med de udvekslingsstuderende og kan I frit planlægge.

De fleste udvekslingsstuderende kommer på 11. semester, men det er ikke noget krav, at du selv går på 11. semester. Du skal dog som minimum have afsluttet 7. semester for at komme i betragtning.
Du får svar på din ansøgning senest den 10. juni.

Vigtige datoer:

• Ansøgningsfrist: 1. juni 2019
  • Intromøde for tutorer: 20. juni 2019, kl. 9.00-10.30
  • Faculty Day & Velkomstdag: (21. august 2019 om eftermiddagen &) 22.august 2019