Brasiliansk - Eksamen

Eksamensplan / Eksamensdatoer

for Brasilianske Studier

Sommereksamen 2019 incl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamensplan S2019 - Bemærk ændringer kan forekomme.

Omprøve finder sted i februar (vintereksamen) og i august (sommereksamen)

Mundtlig eksamen

At oral exams you must check for changes in place (building and room number) the day before the first day of your exam in Digital Eksamen.

Vintereksamen 2019/2020 inkl. reeksamen - Eksamensdatoer

Eksamensplan Brasilianske studier V2019/2020 - inkl. omprøve - Med forbehold for ændringer

Mundtlig eksamen

Alle eksamensopslag med rækkefølge, tider og lokaler kan ses i Digital Eksamen, når eksamen er blevet gjort synlig i Digital Eksamen - ca. 3 uger før den første eksamensdag.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 23.08.2019