Genstart dit Studieliv

Du har endelig sagt farvel til Zoom-hulen og skal igen bevæge dig rundt på campus, spise lunkne, staniolindpakkede rugbrødsmadder og drikke kaffe, du ikke selv har lavet. Tillykke – og velkommen tilbage!

Ligesom du skulle vænne dig til at bytte auditorium og læsesal ud med Zoom og hjemmekontor, skal du nu vænne dig til at være på campus, til at være sammen med dine medstuderende IRL igen og til en ny (gammel) undervisningsform. For nogle er det en omstilling, der kan tage tid – og det er helt okay.

For at hjælpe dig godt på vej har vi herunder samlet alt det, du har brug for, til at kickstarte dit studieliv på ny efter en lang nedlukning.


Alt om dit campus

Tag din studiegruppe under armen og gå på opdagelse på jeres campus efter fredagsbaren, den bedste kantine og alle de gode læsekroge. Måske finder du et favorit-spot?

Alt om sparring, studiespørgsmål og information

Under hele dit studieforløb er der rig mulighed for at få sparring, vejledning og svar på alle dine studiespørgsmål.

Alle de gode værktøjer

Der er massevis af redskaber at finde, hvis du har brug for at styrke dit studieliv eller få opfrisket nogle studieteknikker efter halvandet år med breakout rooms og dårlige internetforbindelser.

Alt det sociale

Mulighederne for at skabe uforglemmelige, sociale minder er mange: Fredagsbarer, sportsklubber, studenterrevyer, fagudvalg, studiebands, you name it – der er et fællesskab for alle!

Søg økonomisk støtte til dit arrangement

Alt det andet

Her finder du forskellige informationer, der kan være brugbare igennem dit studie.

Tjek også hvad der sker i semesterstarten

Pssst... gratis kaffe til dig fra #AUgenstart!